Kanje Vest je navodno priznao da je varao svoju bivšu suprugu Kim Kardašijan tokom turneje “Saint Pablo” 2016. godine.

Naime, reper je izazvao spekulacije nakon što je na svom novom albumu “Donda” govorio o neverstvu u novoj pesmi “Uragan”.

Upućeni tvrde da nije tajna da je Kanje varao Kim, kao da se čak i hvalio se da je imao odnos sa više devojkaka istovremeno dok je bio na turneji.

kanje vest i kim kardasijan
Profimedia 

"Nije bila tajna među onima koji su blisko sarađivali s Kanjeom da je varao Kim nakon što se Saint rodio. Na svom obilasku Saint Pablo -a, prevrtao se ispred svog tima, priznao da spava sa devojkama Kim iza leđa, čak je i ušao u lude detalje o odnosima.

Oni koji ga dobro poznaju, sedeli su glavom u rukama i nervozno se smejali, dok su članovi posade koji su se upravo pridružili putovanju ostali zaprepašćeni, niko nije mogao da veruje šta govori pred svima, činilo se da ima epizodu i bio veoma maničan", rekao dobro upućen izvor za "The Sun"

Insajder je rekao da je to “srceparajuće” jer je bilo “jasno” da Kanje pati od problema sa mentalnim zdravljem.

kanje vest
Shuterstock Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.