KANJE VEST ODLAZI U PROŠLOST: Popularni reper rešio je da promeni ime, evo kako će se ubuduće zvati

Reper Kanje Vest rešio je da više ne želi da se zove tako, pa je sudu u Loa Anđelesu podneo zahtev za promenu ličnog imena.

Kanje Vest.jpeg
Shuterstock Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Slavni reper Kanje Vest, podneo je veoma čudan zahtev sudu u Los Anđelesu, a u pitanju je promena imena.

Kako se navodi 44-godišnji muzičar više ne želi da koristi svoje puno ime Kanje Omari Vest, već svoj dugogodišnji nadimak Je, bez srednjeg imena i prezimena.

Kanje nije naveo detalje zbog kojih to želi da uradi, samo je kratko rekao da su u pitanju lični razlozi. Agencija navodi da promenu imena mora da odobri sud.

Vest, koji se na svojim nalozima na društvenim mrežama predstavlja kao Je, napisao je na Tviteru da je želeo da promeni ime 2018. godine, navodeći da je, iako zvanično poznat kao Kanje Vest, on Je.

kanje vest menja ime
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Nadimak je takođe bio naziv njegovog albuma iz 2018. godine.

On je u intervjuima govorio da, pored toga što je skraćenica njegovog imena koja mu se dopada, to reč koja se može naći na više mesta u Bibliji.

Vest je usred brakorazvodne parnice sa suprugom Kim Kardašijan Vest, koja u zahtevu za razvod braka u februaru nije tražila da joj se ukloni njegovo prezime. Par ima četvoro dece, koja takođe nose prezime Vest.

Podsetimo, mediji su nedavno preneli da je Kanje prekinuo dvomesečnu vezu sa ruskom lepoticom Irinom Šajk, a kao razlog je navedeno da reper trenutno nema vremena da se posveti njihovoj vezi.

Profimedia Kim Kardašijan i Kanje Vest

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1