Kim Kardašijan (40) u februaru ove godine je podnela zahtev za razvod od Kanjea Vesta (44) što je iznenadilo javnost i otada ne prestaje da se nagađa šta je uzrokovalo krah njihovog braka.

Izvor blizak bivšem paru je sada otkrio da je reper varao rijaliti zvezdu sa slavnom pevačicom kada je rodila njihovog sina Sejnta u decembru 2015.

"Kanje je prevario Kim s pevačicom s A-liste.

U vreme kada se to dogodilo, Kanje je uglavnom živeo u svom momačkom stanu u Holivudu jer mu je tako studio bio bliže, pa u to vreme nije dolazio kući da provodi vreme s Kim i njihovom novorođenom bebom. Tada je do kasno partijao u svom studiju", ispričao je za The Sun.

Kardašijanka je bila razočarana kada je to saznala i prolazila je kroz teško razdoblje dok se sama brinula za sina. Imala je određenu rutinu u svom životu.

kim kardasijan i kanje vest
Shutterstock 

"Kim nije baš bila sva svoja. Dan joj se svodio na dojenje, vežbanje u ranim jutarnjim satima i rigoroznu dijetu, a Kanjea nikad nije bilo", rekao je izvor. Rijaliti zvezda je bila uverena da je reper imao aferu zbog njenog izgleda.

"Bilo joj je jako teško jer se tek porodila, borila se sa svime i mislila je da ju je prevario jer više nije izgledala kao pre. To joj je stvaralo veliki pritisak, a upravo je tada bila i najranjivija. To je zaista bilo tužno. Krivila je sebe i zarekla se da će iz svega toga izaći lepša nego ikad", otkrio je izvor.

To je ispričao za The Sun nakon što je nedavno Kanje u stihovima svoje nove pesme "Hurricane" priznao da je varao suprugu.

Profimedia Kim Kardašijan i Kanje Vest

"Evo me s novom ženskom. I dalje sam igrač nakon dvoje dece", reči su koje su iznenadile javnost. Ipak, čini se da je prevara s pevačicom samo jedna u nizu jer izvor tvrdi da je reper spavao s obožavateljkama.

Ovo je pokazalo novu stranu odnosa Kim i Kanjea koji uz Sejnta imaju sina Psalma i ćerke Nort i Čikago.