Anđelina Džoli i Bred Pit uprkos svom "rocky" odnosu i turbulentnom razvodu koji preti da postane jedan od najdužih u istoriji Holivuda, barem se slažu u jednom - a to je da privatnost dece drže od očiju javnosti.

Ipak, i pored njihovih napora da decu zaštite od paparaca i obezbede im koliko - toliko normalan život, neke informacije su procurile, te su ih i sami prokomentarisali u nekim emisijama, kao što je je želja njihove ćerke Šajlo da promeni pol.

Navodno je i sve bilo spremno za operaciju, a ona se čak i odazivala na ime Džon. Međutim, da su se stvari promenile bilo je jasno kada se Anđelinina i Bredova ćerka pojavila na premiji filma "Eternals" u haljini, a potom je na sledećoj prošetala čak i našminkana.

andjelina dzoli sa cerkama
Provvisionato Marco/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Svet je gotovo istog trenutka postao potpuno opčinjen njenom lepotom, a za devojčicu su govorili da je savšena kombinacija slavnih roditelja. Međutim, taman kad su se svi navikli da lepu Šajlo viđaju u haljinama i doteranu kao i bilo koja devojčica njenog uzrasta, priredila je svima novo iznenađenje, odnosno promenu imidža.

andjelina dzoli sa decom
Lisa O'Connor / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zapravo, pre bismo mogli reći da se vratila na staro, te se na jednom događaju pojavila u svom klasičnom izdanju - duksu, iscepanim farmerkama i starkama. Ali, primetna je jedna bitna razlika.

andjelina dzoli sa decom
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Do sada je tinejdžerka nosila muške modele, a sada iako je bila obučena u kežual stilu, ipak se odlučila za ženske modele. Sa njima je bio i Paks koji se dugo nije pojavljivao na crvenom tepihu, kao i njihova majka Anđelina koja je briljirala elegantnom crnom kombinacijom.

Ostaje samo da vidimo da li se Šajlo defintivno vratila svom uobičajenom stilu oblačenja, ili ćemo je i u budućnosti videti u nekim ženstvaenim kombinacijama, a još njenih fotografija, i kako se menjala tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji ispod:

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit nekad i sad