Od sve dece Anđeline Džoli i Breda Pita, o blizancima Noksu i Vivijen do sada se najmanje pisalo.

Godinama se sticao utisak da rastu u senci transrodne sestre Šajlo i priča o sumnjivom usvajanju Medoksa, međutim, kako stvari stoje to se sada i te kako menja.

I sama Anđelina je u brojnim intervjuima pričala da su joj deca prilično buntovna, što nju raduje.

"Imaju vatru u sebi, dobro je. Raduje me to", rekla je glumica jednom prilikom ističući da podržava takvo ponašanje jer je to način da se oblikuju u sjajne ljude. Ipak, situacija je promenila zbog čega mnogi komentarišu da joj je to podržavanje sada verovatno preselo i to ponajviše zbog Vivijen.

Anđelina Džoli voli to što su joj deca buntovna.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ako je suditi po paparaco fotografijama ćerka i majka veoma su bliske i u poslednje vreme često su se mogle videti u kupovini. Međutim, nikome nije promaklo ni često zabrinuto i preplašeno lice 13-godišnje Vivijen, zbog čega se stekao utisak da joj baš i ne prija to javno eksponiranje na koje kao da je prisiljena.

poslednje paparaco fotografije pokazuju da Vivijen baš i ne prija pažnja koju dobija njena majka Anđelina Džoli.
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da devojčica samo nije navikla da je u centru pažnje, jer je dobro poznato da se glumica godinama trudila da ih sakrije od očiju javnosti.

U poslednje vreme ponovo se piše o tome da je Vivijen sve glasnija u odluci da živi sa Bredom, baš kao što je to ranije pokušavala da izdejstvuje njena starija sestra Šajlo za koju se dugo pričalo da je transrodna. Strani mediji pisali su da su devojčice imale problema sa majkom, ali i da im uporno nije dozvoljavala da pređu kod oca da žive.

Vivijen je u jednom trenutku želela da pređe da živi kod oca Breda.
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako pišu strani mediji, još jedna stvar koja sprečava Vivijen da pređe kod Breda je i Noks za kog je veoma vezana, a koji se, po pričama, često oseća kao autsajder, jer su ostala deca u prvom planu. 

Da Vivijen nije tako "slatka" i naivna iako je samo dete, svedoče i snimci sa crvenog tepiha koji su pre nekoliko meseci preplavili Instagram i TikTok, a gde tinejdžerka ne dozvoljava da je išta zaseni, pa čak ni majka Anđelina. Tako uredno prva korača ispred svih, ili pak sklanja nogom Anđelininu suknju kako bi se video njen autfit, što su mnogi protumačili kao njen trenutak da "sija".

@angelinagoddess_

Viv outpowered her mom #angelinajolie#viviennejoliepitt#tiktokshowbizreporter#eternals#familytok#familytok

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Bilo kako bilo, čini se da je, barem po karakteru, Anđelina dobila naslednicu, te da će mala Vivijen tek izboriti za svoje "mesto pod suncem", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Vivijen Džoli Pit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!