Od kako je Anđelina Džoli viđena na večeri sa The Weekndom šuška se da se između lepe glumice i slavnog pevača dešava nešto više od pukog prijateljstva.

Sa druge strane Džolijeva je više puta viđena kako ulazi u stan bivšeg supruga Džonija Li Milera, zbog čega su mnogi komentarisali da bi bilo dobro da se ipak odluči za jednog.

Ipak, ona je, kao i gotovo sve svoje ljubavne odnose nakon razvoda od Breda Pita držala dalje od očiju javnosti sve dok nije došao jedan vid potvrde od samog pevača nakon što je objavio svoj novi album "Dawn FM" na kom se nalazi numera "Here We Go... Again" koja je obožavateljima zaparala uši zbog određenih stihova.

The Weeknd i Anđelina Džoli uslikani su izlasku pre nekoliko meseci.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"A moja nova devojka, ona je filmska zvezda/Moja nova devojka, ona je filmska zvezda... Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvezda..." kaže Abel u pesmi izmeđuostalog.

Razumljivo, fanovima su veoma brzo sabrali dva i dva i povezali da je reč o Anđelini.

"Ova filmska zvezda, to je Anđelina Džoli, zar ne?", "Dakle, mali Abel ipak uhvatio Anđelinu", "Zaslužuju da budu srećni", "Pesma je prelepa", "The Weeknd potvrdio, to je to.. Anđelina "pala""... delić je onoga što se moglo pročitati na Tviteru i u komentarima ispod pesme.

Međutim, dok ceo svet bruji o njihovoj vezi, glumica ne prestaje da se viđa sa bivšim za kog se tvrdi da ga nikad nije prebolela. U prilog tvrdnji ide i njena izjava da je "sve u tajmingu":

"Mislim da je on najbolji muž kog jedna devojka može da poželi. Uvek ću ga voleti, bili smo jednostavno premladi", rekla je Anđelina jednom prilikom.

Anđelina Džoli nikad nije prebolela bivšeg muža Džonija Li Milera.
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Inače, glumica i Miler bili su zajedno pre skoro 25 godina, a upoznali su se na snimanju filma "Hackers" 1995. godine, a emocije su bile toliko jake da su se venčali samo devet meseci kasnije. Mnogi se sećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime svojom krvlju.

"To je čovek za kog ću se uskoro udati, pa treba malo žrtvovanja da bi veza bila zaista posebna", rekla je tad Anđelina.

Anđelina Džoli prvog supruga upoznala je na snimanju filma.
UNITED ARTISTS - TILLIE, MARK - Album / Album / Profimedia 

Priznala je tad novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala da ostane u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati u Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali.

Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine.

"Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji", rekla je tada Anđelina, a Miler je čak glumio u njenom rediteljskom prvencu "U zemlji krvi i meda".

Džoni Li Miler ostao je u super odnosima sa Anđelinom Džoli i nakon razvoda.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, da stara ljubav zaborava nema svedoči i to što je Anđelina često slikana ispred Milerovog stana u poslednje vreme, često i sa flašom vina, kao i u restoranima, a izvori tvrde da je često gost u Anđelininoj hotelskoj sobi gde odseda kada je u poseti Bruklinu.

Anđelina Džoli nedavno je uhvaćena kako ulazi u stan Džonija Li Milera sa flašom vina.
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Džoni Li Miler inače je jedan od retkih koji nikad nijednu ružnu reč nije rekao za svoju bivšu, a da li će Anđelina Džoli ostati sa The Weekndom ili će ipak prelomiti i vratiti se bivšem suprugu pokazaće vreme.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!