Stiven Tajler godinama je pokazivao da su godine samo broj. Zapravo, čini se da za sve ovo vreme nikad nije izlazio sa ženom svojih godina, što je bilo jasno još kada je bio mlad, a sa 24 se zabavljao sa 16-godišnjakinjom koju je kasnije i usvojio, napravio joj dete, a potom učinio sve kako bi abortirala.

Muzičar je tada već uveliko bio u vezi sa Bebe Bjuel, a i nju je varao sa drugom ženom, ali to je samo vrh ledenog brega ljubavih veza frontmena "Aerosmita".

Naime, dobro je poznato da su mu ćerke Liv Tajler koja ga i u upoznala kada je imala 12 godina i Mia rođene sa samo tri meseca razlike. Stiven je iza sebe imao nekoliko brakova, međutim, čini se da je tek sad, sa 74 godine zaista uplovio u mirnu luku i to sa nekadašnjom asistentkinjom 35-godišnjom Ajmi Preston.

Ajmi, koja je svojevremeno pokušavala da izgradi glumačku i pevčku karijeru u Holivudu, u jednom trenutku je odustala od svog poziva i počela da radi najpre za Donalda Trampa, potom za Maru Mejpls, Viktoriju Bekam, a onda je došao na red Stiven Tajler.

Stiven Tajler je već sedam godina u vezi sa 39 godina mlađom Ejmi.
Shutterstock 

Ona je inače u prošlosti bila udata za lovca na talente Skota Šačtera, međutim, nikada se nije saznalo zašto je njihova veza pukla. Ajmi je Stivenu pomogla da povrati mnogo novca, a njihov odnos polako je prerastao iz poslovnog u ljubavni. Romansu su otpočeli 2014. godine, ali su je potvrdili tek dve godine kasnije iako su veoma često viđeni zajedno na romantičnim putovanjima i u izlascima.

Devojka Stivena Tajlera najpre mu je bila asistentkinja.
pritnscreen/instagram 

Za sve to vreme, Stiven je delovao nikad zaljubljeniji, a svoju mlađanu devojku obasipao je pažnjom i skupim poklonima na svakom koraku. Ajmi takođe ne krije koliko voli Stivena, a na društvenim mrežama često dele i zajedničke fotografije. Bliski izvori tvrde da je ona u sjajnim odnosima i sa njegovom decom sa kojima je blizu po godinama.

Bliski izvori tvrde da je Ajmi Preston u sjajnim odnosima i sa decom Stivena Tajlera sa kojima je blizu po godinama.
Shutterstock 

Inače, par je nedavno prošetao crvenim tepihom i na dodeli Gremija, gde nisu skrivali zaljubljenost. Stiven ju je čvrsto držao oko struka i ljubio nežno u obraz, a Ajmi nije skidala osmeh sa lica.

Stiven Tajler i Ajmi Preston razmanjivali su nežnosti na ovogodišnjoj dodeli Gremija.
WALTER / Bestimage / Profimedia 

Postoje navodi i da se par verio, ali navode nikad nisu potvrdili, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Ajmi Preston i Stiven Tajler u vezi su već sedam godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!