Rob, brat Kortni, Kim i Kloi Kardašijan nekada je važio za velikog zavodnika u Holivudu.

Može se slobodno reći da nije bilo devojke koja je mogla da mu odoli. Zbog raskalašnog ponašanja često je završavao u problemima,  i zadavao glavobolju sestrama, sve dok nije ušao u vezu sa pevačicom Ritom Orom.

rob kardasijan nekad
Shutterstock 

Ona mu je slomila srce, a zbog ljubavnih problema Rob je počeo da se nekontrolisano deblja. U godinama koje su usledile sve se manje pojavljivao u javnosti, pogotovo od kako je uplovio u turbulentnu vezu sa Blek Čajnom koja mu je rodila ćerku, a sada su pratioci prvi put mogli da ga vide nakon dužeg vremena i to zahvaljujući njegovoj sestri Kim.

Naime, ona je na svom Instagramu objavila dve fotografije - jednu sa Kortni i njenim dečkom Travisom Barkerom, a drugu sa Kloi i Robom. 

robert kardasijan prvi put u javnosti
printscreen/instagram 

"Večera sa mojim omiljenim parovima", napisala je ispod objave, a fotografije su za kratko vreme skupile preko 4 ipo miliona lajkova.

Komentari su se samo ređali:

"Uživam gledajući Roba kako izlazi napolje i izgleda odlično", "Ne znam je li reč par prikladna", "Zašto si napisala omiljeni parovi i onda staviš fotografiju Roba i Kloi?", "Rob je jako zgodan", "Lepo je videti da Rob konačno lični na onog starog", "Odavno nismo videli vašeg brata ovoliko srećnog", "Divne slike", "Brat ti je baš sladak"...

Roberta do sada gotovo da nije bilo moguće videti u javnosti, a veoma retko se pojavljivao i na crvenom tepihu, te je lepo videti da je konačno na dobrom putu i da izgleda zdravije nego ranije.

robert kardasijan poceo je da se deblja 2016 godine
XPUSDLMZYOGI20 / Backgrid UK / Profimedia 

Njegovi problemi sa zdravljem krenuli su 2012. godine kada je raskinuo sa Ritom i javno rekao da ga je prevarila sa preko 20 muškaraca. Sa druge strane, Rita ga demantovala rekavši da su imali otvorenu vezu, te da nikad nisu bili u ozbiljnoj priči, kao i da je raskinula zbog čestih turneja i muzičke karijere.

Robert se branio da je morao da iznese sav njihov prljav veš da bi sebe sprečio da joj ikada oprosti. Sve je teže podnosio raskid i tražio utehu u hrani postavši senka muškarca kog su nekada žene širom sveta obožavale.

Došao je do težine od 135 kilograma i izbegavao ikakva javna pojavljivanja. Sestre su ga branile i rekle da ne zna drugačije da reši svoje probleme nego prejedanjem, ali i da nije hteo da ide na savetovanja kod stručnjaka kako su mu predlagale.

rob kardasijan i rita ora nekad
DC / Backgrid UK / Profimedia 

U tom razdoblju započeo je vezu sa Blek Čajnom koju je verio za manje od mesec dana. Ironija je što je Čajna bivša devojka repera Tajge, velike ljubavi Kajli Džener. Kontroverzna starleta nikada nije bila prihvaćena od strane Kardašijanki, zbog čega se Rob svađao sa celom porodicom, a 2016. godine dobio je ćerku Drim Rene.

rob kardasijan i blek cajna nekad
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Njihova veza postala je nesnosna, svađali su se gdegod su stigli, međusobno tužili i uništavali imovinu jedno drugog, a potom završili i na sudu zbog starateljstva nad ćerkom.

Na svom Instagramu uglavnom deli fotke svoje ćerkice i tek tu i tamo po neki selfi, a kako stvari stoje, konačno je i potražio pomoć stručnjaka jer sada konačno izgleda znatno bolje i zdravije, a njegov odnos sa porodicom očigledno je napredovao u dobrom smeru.