Povodom Međunarodnog dana ćerki, Kim Kardašijan je podelila nekoliko svojih fotografija iz tinejdžerskih godina, sa ciljem da pokaže svojim ćerkama kakve ne treba da budu.

Ona je zamolila svoje ćerke da se "smire" nakon što je priznala da je i sama bila tinejdžerka iz noćnih mora svakog roditelja.

Kardašijanka je svoje ćerke Nort i Čikago zamolila da izbegnu period "divlja tinejdžerka", kakva je bila i iskoristila je trenutak da se izvini mami Kris Džener.

- Videla sam da je Nacionalni dan ćerki, pa ovaj post ide mojoj mami i mojim ćerkama - napisala je ona i nastavila:

Instagram Kim Kardašijan kao tinejdžerka

- Nort i Či, molim vas, budite lake sa mnom kad budete imale godina koliko sam ja na ovim slikama, a mama, tebi želim da kažem da mi je žao!

Sećam se da sam ovde bila mirna jer vam je Kortni ukrala automobil samo da ga provoza po bloku, ali iako nisam učestvovala, ipak sam bila u nevolji!

Posetimo, Kim Kardašijan iz braka sa reperom Kanje Vestom, pored ćerki Nort i Čikago ima i sinove Sejnta i Psalma. Prošlo je i nešto više od pola godine otkako su Kim i Kanje rešili da se razvedu, ali kako stalno naglašavaju ostali su u dobrim odnosima upravo zbog dece.

Nedavno su čak bivši supružnici zajedno sa decom otišli na porodični odmor u San Francisko, a očeviici tvrde da su bili veoma prisni, gotovo kao da se ne razvode.

kim kardasijan i kanje vest
Profimedia