35-godišnja Megan Foks je na svom Instagramu podelila fotografiju sebe i Kortni Kardašijan u toaletu dok su prisustvovale na MTV-jevoj dodeli Video Music Awards.

Tamo su zajednički predstavile svoje momke muzičare, Mašin Gan Kelija i Travisa Barkera s pesmom "Papercuts".

"Kortni i ja smo zaljubljene", napisala je opisu fotografije Megan na svom Instagram profilu objavivši fotografiju koja je nastala na dodeli MTV-jevih nagrada. 

megan foks i kortni kardasijan
Instagram 

"Velika sam obožavateljka sledećeg izvođača. Gledala sam ga kako se razvija, i to ne samo kao umetnika, već i kao osobu", rekla je Foks okupljenima najavljujući svog dečka, 31-godišnjeg Kelija.

"I ja sam obožavateljka i mislim da im je bubnjar zgodan", dodala je Kardašijanka u najavi misleći na Barkera.

Megan Foks je tom prilikom odlučila da najavu učini još više neobičnom pa je rekla:

"Njujork, želim da budeš dodatno glasan za naše buduće tatice", a svi su se pitali da li je ovom izjavom htela da kaže da očekuju prinove.

Podsetimo, Megan i Mašin Gan Keli počeli da se zabavljaju pre nego što su Kortni i Travis postali par, a danas su postali svojevrsna četvorka i dosta vremena provode zajedno.

Inače, ove dve romanse već neko vreme su glavna tema u Holivudu, ali i svetskih medija. Američki mediji prenose da Kortni i Travis uskoro planiraju da objave veridbu, a nedavno su zajedno kupili kuću u Palm Springsu od 12 miliona dolara za njih i decu koju imaju iz prethodnih brakova.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, ANGELA WEISS / AFP / Profimedia Kortni Kardašijan i Megan Foks

I Megan i Mašin Gan Keli nisu daleko od veridbe, a izvori bliski paru tvrde da je njihova ljubav "snažna i intezivna" i da su sigurni da će imati brak i porodicu, ali da ne žele da žure sa tim.

Ono što je zapravo šokiralo svetsku publiku jeste što su obojica muškaraca sušta suprotnost partnera kakve su Kortni i Megan imale ranije. Oni su buntovnici, prepuni tetovaža, uživaju u pomalo divljem, imaju neobičan imidž i obožavaju "tvrdu muziku".