Megan Foks nedavno je podelila na društvenim mrežama fotografiju zbog koje je dobila brojne kritike. Naime pozirala je pored velikog stola kog je nedavno unajmila sa dečkom Mašin Gan Kelijem.

Učinilo nam se da smo se navikli na njihove čudne izjave o ljubavi poput one da nosi njenu krv u privesku ogrlice, ipak sad su otišli korak dalje i pokazali celom svetu koliko nemaju pardona.

Uz fotografiju na kojoj je u uskoj suknji i grudnjaku, ogrnuta jaknom, napisala je: "Kada vam kažem da je sto u ovom Airbnb-u video neke stvari."

Pratioce je posebno naljutio komentar njenog dečka koji je napisao: "Zaista mi je drago da to više nije naš sto."

Zgroženi pratioci komentarisali su potez para ocenjujući ga "odvratnim" ali i "očajničkim", a mnogi fanovi je upozoravaju da misli na decu.

"Ovo je previše detalja, njena deca će ovo videti jednog dana", "Znaju li da se takve stvari mogu jednostavno poslati u privatnoj poruci?"- bili su neki od komentara besnih pratioca.

Poput dežurnih kritičara, bilo je i drugih koji su se našalili zbog objave: "Da sam bar ja taj sto" - napisao je jedan.

megan foks pozira kod stola
Instagram 

Podsetimo, Megan je zbog Mašina ostavila muža, glumca Brajan Ostina Grina i njihovo troje dece te trenutno proživljava drugu mladost. Reper, zbog kog je Megan rasturila svoju porodicu, krajem 2020. godine, započeo je terapiju lečenja od zavisnosti narkoticima, upravo zbog lepe glumice.

Iako nikome nije jasno čime ju je reper osvojio, Megan izgleda lepše i srećnije nego ikad.

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli