Mašin Gan Keli i njegova devojka, glumica Megan foks, sinoć su na dodeli MTV nagrada privukli pažnju svih okupljenih, nažalost, ne iz dobrog razloga.

Najpre su još jednom šokirali izdanjima - on u crvenom odelu sa šljokicama i kristalima po licu, a ona u "goloj" haljini ispod koje su se jasno videli nude brushalter i beli tanga veš, a su bili u centru skandala zbog tuče koju je problematični roker inicirao.

Sve se odvilo dok su pozirali fotografima na crvenom tepihu. Sa jedne strane bio je Keli sa Megan, a na drugoj strani stajao je UFC borac Konor Mekgregor sa suprugom.

U jednom trenutku Konor je zamolio rokera za zajedničku fotografiju, ali je to ovaj veoma grubo odbio, a očevici tvrde da se Mašin Gan sve vreme ponašao kao da je najveća zvezda tu, što je iznerviralo Mekgregora.

megan foks i masin gan keli
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Krenulo je međusobno vređanje, a situacija je eskalirala do te mere da je Keli gurnuo Mekgregora koji se sapleo i prosuo svoje piće, a sa ostacima u čaši polio je muzičara.

Razjareni Mekgregor zaleteo se na rokera, a situaciju je smirila Megan koja je stala između svog dečka i UFC borca sve dok se nije pojavilo obezbeđenje.

masin gan keli i megan foks
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naravno, fotke sa crvenog tepiha obišle su svet, a komentari nisu izostali:

"Šta je ovaj umislio", "Ko visoko leti brzo pada", "Ima sreće što je Konor povređen, inače bi ga već oplakivali", "Ali da te devojka brani u tuči", "Mama Megan uletela u zaštitu", "Što ulećeš u frku kad si slabiji, pa onda mora devojka da te brani", "Mašin je postao baš iritantan, ne znam šta on misli ko je"... pisali su ljudi na mrežama.

Svi su saglasni da je Keli imao sreće jer UFC borac hoda pomoću štapa jer se još uvek oporavlja od loma potkolenice nakon borbe sa Dastinom Poirierom jer mu je nakon meča vređao suprugu.

Mašin Gan u poslednje vreme izaziva probleme gdegod se pojavi, a nedavno se pobio na parkingu sa čovekom koji tu radi, te ne sumnjamo da i u budućnosti možemo očekivati slično ponašanje. Sa druge strane, da li će i do kada Megan to da trpi, ostaje da vidimo.