Nije retkost da su gosti u emisiji Opre Vinfri otkrivali najdublje i najpotresnije tajne.

Ipak, teško da će ijedna nova priča nadmašiti stari intervju sa nekadašnjom dečijom zvezdom Mekenzi Filips, koja je u stravičnoj ispovesti otkrila stvari od kojih se mnogima dizala kosa na glavi.

Kako je slavna voditeljka nedavno proslavila 68. rođendan, strani mediji prisetili su se nekih od najupečatljivijh trenutaka iz njene karijere, a priznanje Mekenzijeve našlo se na listi i to u samom vrhu.

Naime, Laura Mekenzi Filips kako joj je puno ime, proslavila se još u nekim Diznijevim ostvarenjima, a postala je prepoznatljiva nakon filma "American Graffiti", a potom "One Day at a Time"...

Međutim, ova mlada glumica nije završila u holivudskim krugovima tek tako. Njen otac bio je čuveni "Papa Džon", muzičar jednog od najpopularnjih bendova tih vremena "Mamas and Papas".

Mekeni Filips otkrila je da se drogirala sa ocem od svoje 11. godine.
g49 / Zuma Press / Profimedia 

Međutim, slavni Džon Filips možda se u medijima činio kao dobroćudni roker, ali istina je bila da je bio sve samo to ne.

Mekenzi je u ispovesti kod Opre priznala da je upravo sa rođenim ocem 10 godina bila u incestuoznoj vezi, a njeno priznanje šokiralo je kako članove njene porodice, tako i ceo svet.

Njen otac preminuo je 8 godina pre njene ispovesti, koja je najviše potresla njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas ova 62-godišnjakinja jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

"Jednom kada je naša tajna izašla na videlo, sve je izmaklo kontroli. Ali jedino što bih zapravo promenila jeste način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebalo je bolje da ih pripremim za to da ću sve javno da objavim", rekla je američka glumica i pevačica.

U svojoj biografiji Mekenzi je opisala turbulentno detinjstvo, mladost i odnos s ocem koji joj je ponudio kokain kada joj je bilo samo 11 godina. Prema njenim rečima, godinama su se zajedno drogirali, a u seksualnoj vezi su bili punih 10 godina - od njene 19. godine.

Vezu je prekinula nakon što je ostala trudna, a nije bila sigurna ko je otac deteta. "Papa Džon" joj je tada platio abortus.

Mekenzi Filips šokirala je sve priznanjem da je bila u vezi sa svojim ocem.
ABC / Zuma Press / Profimedia 

Čak i kasnije, Mekenzi je priznala da se dugo mučila sa zavnisnošću od narkotika, a u jednom trenutku je i uhapšena jer je pokušavala da prošvercuje heroin. Ipak, loši dani su konačno iza nje, a nekadašnja dečija zvezda sada živi daleko od Holivuda, kao radnik u rehabilitacionom centru.

Mekenzi Filips danas radi u rehabilitacionom centru.
pritnscreen/instagram 

Udavala se tri puta, a u prvom braku dobila je sina Šejna Barakana koji se takođe bavi muzikom, upravo mu je Mekenzi najveća podrška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!