Džudit Barsi bila je dečija zvezda 80-ih godina, a majka je za karijeru počela da je priprema već kada je imala pet godina.

Njena smrt ostala je zapamćena kao jedna od najšokantnijih u Holivudu, nakon što je nju i majku ubio otac, koji je potom i sam sebi oduzeo život 1988. godine.

Džudit je bila jedna od najuspešnijih dečjih glumačkih zvezda kada je u uzrastu od deset godina bila upucana iz vatrenog oružja, a potom i zapaljena u garaži svog porodičnog doma.

Između ostalog, glumila je u serijalu "Ajkula", davala glas likovima u crtaćima i blistava karijera u Holivudu joj je bila garantovana. Do svog četvrtog razreda osnovne škole, Džudit je zarađivala oko 100.000 dolara godišnje.

dzudit barsi
Youtube 

Upravo zahvaljujući njenoj zaradi, porodica je uspela da kupi kuću u Los Anđelesu, ali iza kulisa srećne porodice krila se drugačija slika. Njeni roditelji su u jednom trenuku shvatili da je Džudit preniska za svoj uzrast i zbog toga su počeli da joj daju hormone kako bi porasla.

Njen otac Jozef bio je zavisnik o alkoholu, a u nekoliko je navrata pretio kako će ubiti sebe i članove porodice, a potom ih zapaliti u kući.

Često je imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, a Barsina majka je u jednom trenutku prijavila njenog oca zbog nasilja u porodici. Nastavilo se i fizičko nasilje, ali niko nije reagovao.

Na Džudit je to sve potresno delovalo i čak je posećivala psihologa kako bi se sa stresnom situacijom što lakše nosila, te se preselila sa majkom u drugi stan, ali lokalni centar za socijalni rad zaključio je kako nema razloga za stvarnu brigu.

Samo nekoliko nedelja od preseljenja, u njihov stan je policija došla na uviđaj. To je bilo u julu 1988. godine kada je policija izvestila da su pronašli troje mrtvih ljudi. Ispostavilo se da se radi o dečijoj zvezdi, njenoj majci i ocu. Nakon što je ubio ćerku i suprugu, presudio je i sebi.

Youtube Džudit Barsi