Kako sam naziv serije "Svi vole Rejmonda" kaže, zaista su milioni obožavali ovu seriju. Ova američka hit serija važi za jednu od najuspešnijih, a njene glumce publika je zavolela preko noći.

Glavni glumac ovog sitkoma Rej Romano uspeo je da dogovori cifru od 1,8 miliona dolara po epizodi i tako je postao najplaćeniji televizijski glumac.

On je od samog početka bio plaćen više od ostalih glumaca, ali kada je uspeo da izvuče neverovatnu cifru tokom osme sezone, ostali su u tome videli priliku da pregovaraju o sopstvenim ugovorima.

serija
Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia 

Ipak, to nije uticalo da se popularnost ostalih glumaca smanji. Naprotiv, blizanci Sojer i Salivan Svitin osvojili su čitavu javnost koja ih je bez premca obožavala.

Ove godine obeležava se 25 godina od prikazivanja prve epizode, a čuveni blizanci snimali su do 2005. godine kada je serija i završena. Nakon toga, povukli su se iz sveta glume.

Njihovo poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2010. godine na dodeli nagrada TV Landa u Los Anđelesu, a devet godina kasnije, Sojer je tragično preminuo.

Nakon nekoliko godina borbe sa slavom koju je teško podnosio, Sojer je imao 19 godina kada je odlučio da izvrši samoubistvo u porodičnoj kući u Teksasu.

sojer i salivan svitin
Youtube 

Samo nekoliko dana ranije, njegova sestra Medlin objavila je na svom Fejsbuk profilu status koji je posvetila njemu.

- Htela bih da podstaknem sve ljude da pokažu ljubav prema onima koje vole. Neka ne sumnjaju u ljude kojima je stalo do njih - napisala je Sojerova sestra tada.

Ova vest nanela je veliku bol porodici blizanaca, a brojni prijatelji i glumci bili su neverici kada se ova tragedija dogodila.

- Ovog jutra u našoj porodici se dogodila velika tragedija. Slomljeni smo što moramo da objavimo da je naš voljeni brat, sin i prijatelj, Sojer oduzeo sebi život.

Imao je još samo nekoliko nedelja do svog 20. rođendana - napisala je Sojerova starija sestra Medlin u službenoj porodičnoj izjavi u aprilu 2015. godine.

Prema navodima američkih medija, Sojer se ubio hicem iz vatrenog oružja na tremu porodićne kuće u Teksasu.

U popularnoj seriji Sojer je igrao Džefrija Barouna, njegov brat blizanac Saliven Majkla Barouna i starija sestra Medlin bila je Eli Baroun.

Serija je prikazivana od 1996. do 2005. godine. Braća Svitin glumila su u seriji od kada su imali 16 mjeseci.