Pevačica Džesi Nelson stekla je svetsku slavu u bendu "Little Mix".

Devojke su zvali novim "Spajsicama", a vatrena četvorka harala je pod palicom čuvenog Sajmona Kauela nakon što su pobedile na takmičenju "The X Factor".

Ređale su hit za hitom, a pesme su brojale na stotine miliona pregleda. Međutim, iako se činilo da da žive život i snova, istina je bila potpuno drugačija, a klupko je počelo da se odmotava onog trenutka kada je Džesi Nelson rešila da izađe iz benda i započne solo karijeru.

Mesecima su paparaci pratili pevačicu u stopu, a koliko je ozbiljno sve što je preživela svedoči i to što iako je tek nedavno napunila 30, deluje kao da ima daleko više godina.

dzesi nelson izgleda starije nego sto jeste
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Do sada je u javnosti govorila uglavnom o kritikama koje je trpela zbog izgleda, ali sada je prvi put progovorila o svemu što se dešavalo "iza kulisa".

Naime, ona je u Happy Place podkastu otkrila sve o mentalnim problemima sa kojima se borila zbog surovog načina poslovanja benda.

Kako kaže, pritisak je bio toliko velik da je završila u bolnici nakon što se predozirala. Želela je da se ubije, a nakon toga majka ju je preklinjala da izađe iz benda.

dzesi nelson otkrila je da je pokusala da se ubije
printscreen/youtube 

Međutim, samo 7 dana nakon nemilog događaja, primorana je da snima novi spot, a producenti i scenaristi nisu se obazirali na njeno više nego narušeno zdravstveno stanje.

"Rekli su mi da moram da snimam. Samo 7 dana pre toga sam se nagutala tabletama. Nisam bila dobro", započela je Džesi.

little mix nekad
printscreen/youtube 

"Nisam mogla da dišem u kostimu, ali njih nije bilo briga. Ne znam kako sam stajala na nogama. Osećala sam se užasno. Samo sam želela da me nema", rekla je Džesi i dodala da je majka ta koja ju je spasila.

Nakon što su je prisilili da snima u tako lošem stanju, njena majka je presekla i rekla joj: "Sad je dosta. Nećeš više biti deo toga. Shvati da nas nije briga čime se baviš dokle god si srećna".

Otkrila je je su konstantne kritike na račun izgleda, rasistički komentari, i pritisak menadžera bili neki od glavnih razloga za to što je sebi pokušala da oduzme život.

Nakon nemilog događaja uzela je neko vreme samo za sebe, a potom i donela konačnu odluku da napusti bend. "Little Mix" su nastavile dalje kao trio, a Džesi je trenutno fokusirana na svoju solo karijeru i mesecima radi na novim pesmama, ali i svom mentalnom zdravlju, a kako danas izgleda nakon svega što je preživela, možete pogledati na fotografijama u nastavku teksta:

printscreen/instagram/jesynelson Džesi Nelson