Život dece milijardera ne vrti samo oko najprestižnjijih škola, luksuznih putovanja i markirane garderobe. Zlatni kavez često krije i nešto što novac ne može da obezbedi.

Roman Abramovič aktuelan je ovih dana nakon što je potvrdio da prodaje fudbalski klub Čelzi, a neto prihod od prodaje kluba planira da prosledi organizaciji za žrtve rata u Ukrajini. Oba priča u prvi plan je izbacila život ruskog milijardera, koji ima sedmoro dece.

ANA

Najstarija ćerka Romana Abramoviča je 29-godišnja Ana, koja je studirala filozofiju na Univerzitetu Kolombija. Abramovič ju je dobio u braku sa Irinom, od koje se razveo 2007. godine. U braku su proveli 11 godina, a Irina mu je bila druga žena. Pre nje, tri godine je bio oženjen Olgom Lisovom.

Ana se našla na naslovnicama nakon veribde sa samo 18 godina. Tada je još bila srednjoškolka, a njen otac je prema pisanju stranih medija bio veoma besan zbog veridbe sa tadašnjim dečkom Nikolajem Lazarevim. Mladi par do oltara nikad nije stigao jer su raskinuli. Proslava njenog 18. rođendana plaćena je stotinama hiljada evra, a Ana trenutno živi u Njujorku.

ARKADIJ

Dve godine mlađi Arkadij je, poput oca, fudbalski fan, pa je često mogao da se vidi na Stamford Bridžu. Arkadij je najsigurniji kandidat za nastavak očevog rada. Arkadij radi i na stvaranju svog carstva.

Osnivač je i vlasnik kompanije "ARA Capital", koja između ostalog ima deonice "Gazprom Nefta". Sa 19 godina je već uložio 30 miliona funtni u naftnu kompaniju, a navodno ga je zanimala i kupovina "CSKA Moskve".

SOFIJA

Sofija je godinu mlađa od Arkadija, a poznata je kao divlje dete u porodici. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije sa odmora na privatnim jahtama. Diplomirala je menadžment i marketing na Univerzitetu Rojal Holivej, a od studija više su je zanimale divlje zabave i jahanje.

Sofija Abramovič
pritnscreen/instagram 

Kad je reč o njenom 18. rođendanu, angažovan je pop bend "McBusted", a među njenim bliskim prijateljima su deca Dejvida i Viktorije Bekam. Nakon što je krenula ruska invazija na Ukrajinu, Sofija joj se javno usprotivila.

"Najveća i najuspešnija laž Kremlja je da većina Rusa podržava Putina", poručila je ona.

Sofija Abramovič
pritnscreen/instagram 

ARINA

Dvadesetogodišnja Arina takođe je obožavateljka jahanja, a u tome je sa svojim konjem Pringle bila prilično uspešna. Njen otac navodno je dao više od 60.000 evra za konja kako bi njegova mezimica bila uspešna na takmičenju koje se održalo 2013. godine. Arina navodno želi da se preseli u Australiju i da se bavi zoologijom.

ILIJA

Ilija je tek odnedavno punoletan i javnosti je najmanje poznat javnosti.

ARON i LI LOU

Abramovičevo poslednje dvoje dece rođeno je u Njujorku. Brak s Irinom završio se zbog lepe ćerke ruskog bogataša Daše Žukove. Aron (11) i Li Lou (7) žive sa majkom Dašom u Njujorku nakon što se 2017. razvela od Romana. Idu privatne škole, a nakon razvoda Abramovič redovno putuje u Ameriku kako bi bio sa svojom decom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!