Vladimir Putin zvanično ima samo dvoje dece, ćerke Mariju i Jekaterinu, međutim, godinama se provlače priče o tajnoj deci čiji se identitet krije od očiju javnosti.

Možda najglasnija šuškanja bila su da je sa nekadašnjom gimnastičarkom, i navodnom drugom "prvom damom Rusije" Alinom Kabajevom dobio najpre još jednu ćerku, a potom i blizance, međutim, za ove priče nema potvrde jer decu nikad niko nije video.

Sa druge strane, 2020. godine procurilo je da je Putin, poznat po bogatom ljubavnom životu i vezama sa umetnicama, zapravo sa čistačicom Svetlanom Krivnogik dobio ćerku Jelizavetu koja danas ima oko 17 godina.

Putinova tajna ćerka, Jelizaveta Vladimirovna, predstavlja se kao Luiza Rozova.
pritnscreen/instagram 

U aferu sa Svetlanom, ruski predsednik navodno je ušao još dok je bio u braku sa Ljudmilom po pisanju ruske medijske platfome Proekt. Ljubavnica je podigla ogromnu prašinu i jer je nakon afere postala milionerka.

Nakon što su te informacije objavljene, ruski državni mediji blokirali su veb stranicu Proekta. Gotovo svi njihovi novinari označeni su kao "strani agenti", a ruske vlasti su pokrenule istragu o kleveti protiv trojice novinara, uključujući Romana Badanina, bivšeg glavnog urednika, koji je morao da napusti domovinu i preseli se u SAD.

Vladimir Putin ima samo dve zvanične ćerke.
Planetpix / Alamy / Alamy / Profimedia 

Nakon što su procurili takozvani "Pandorini dokumenti", dokumenti koji predstavljaju najveće curenje tajnih finansijskih dokumenata svetskih lidera, otkriveno je da je Krivonogik kupila "raskošan stan na četvrtom spratu u stambenoj zgradi u Monaku čija se vrednost procenjuje na četiri miliona dolara preko ofšor kompanije.

Takođe je otkriveno da njeno trenutno bogatstvo iznosi više od 100 miliona dolara".

Takođe, "Proekt" tvrdi da su dobili kopije Elizavetinih dokumenata u kojima je identifikovan njen otac. Da bi mogla biti predsednikova ćerka odaje je i njeno srednje ime koje u Rusiji deca nasleđuju od oca, a njeno glasi Vladimirovna.

Softver za prepoznavanje lica navodno je pokazao i da je sličnost između Putina i Jelizavete veća od 70 odsto što ukazuje na to da bi mogli biti u srodstvu. Tinejdžerka je odbila da potvrdi povezanost sa Putinom ruskom novinaru Andreju Zakarovu koji je prvi objavio priču.

"Dogovorile smo se da nećemo odgovoriti na najvažnije pitanje", kazale su Zakarovu njene prijateljice.

I dok njenu majku Svetlanu godinama nije moguće videti u javnosti, Jelizaveta je sa druge strane veoma aktivna na društvenim mrežama gde se svakodnevno hvali bogatstvom i luksuzom. Doduše, na objavama sakriva lice, a i tamo gde ga je pokazala obavezno nosi sunčane naočari.

Putinova ćerka redovno se hvali luksuzom, a lice krije.
pritnscreen/instagram 

Otkako su se pojavile glasine da je Putinova kći, Jelizaveta je na svojem Instagramu, gde se predstavlja kao Rozova Luiza, skupila preko 98.000 pratilaca.

Na objavama se redovno hvali dizajnerskim krpicama, i životom "na visokoj nozi", ali pored toga, pažnju medija privukle su i njene teortije zavere na društvenoj mreži Ilona Maska "Clubhouse" u kojima tvrdi da su za pandemiju odgovorne elite koje žele smanjiti populaciju ljudi u svetu.

Putinova tajna ćerka navodno nikad nije želela javno da potvrdi da joj je ruski predsednik otac.
pritnscreen/instagram 

Inače, na mrežama se može naći samo jedna fotografija na kojoj se vidi njeno lice, a kako ona izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Luize Rozove, odnosno Jelizavete Vladimirovne, tajne Putinove ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!