Brojen poznate ličnosti reagovale su putem društvenih mreža povodom rata u Ukrajini, a među njima i ruska influenserka, lepotica udata za 27 godina starijeg moćnog oligarha Elena Perminova.

Elena Perminova, poznatija kao Lena, influenserka koju prati 1.9 miliona ljudi, objavila je crnu fotografiju uz opis: "Vrlo zastrašujuće...Ne želimo rat!".

Inače, 35-godišnja Perminova je poznata i po braku s 27 godina starijim ruskom oligarhom i bivšim KGB-ovcem Aleksanderom Lebedovim.

Elena Perminova danas uživa u luksuznu, ali nekada nije sve bilo tako idilično u njenom životu. Lepa Ruskinja rođena je 1986. godine u Sibiru gde je odrasla u teškoj nemaštini.

U potrazi za boljim životom, roditeljski dom je napustila kada je imala 16 godina, ali je veza sa pogrešnim muškarcem odvela stranputicom.

Lena je roditeljksi dom napustila s 16 godina
Instagram 

Dilovala drogu

Nakon što je uhvaćena kako diluje narkotike u jednom noćnom klubu, Lena je završila u zatvoru. Kako bi izbegla šest godina života iza rešetaka odala je glavnog dilera droge zbog čega joj je prećeno smrću.

Manekenkin otac potražio je tada pomoć od nekadašnjeg KGB-ovaca i milijardera Aleksandra Lebedeva koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta.

Na sreću, on je posrnulu lepoticu uspeo da spasi. Posle nekog vremena među njima su proradile emocije uprkost razlici u godinama od gotovo tri decenije. Ipak, njihova romansa nije započela odmah nakon njenog izlaska iz zatvora, već je trebalo da prođe neko vreme.

Elena i Aleksandar u braku su 17 godina, imaju četvoro dece i važe za netipičan par u svetu ruskih milijardera, jer retko kad izlaze, a najradije vreme provode kod kuće ili porodičnim putovanjima.

Lenu je Aleksandar spasao zatvora s kojim je danas u braku
Instagram 

Iako danas živi u izobilju ruska manekenka nije zaboravila gest voljenog muškarca koji joj je spasao život i naziva ga svojim anđelom čuvarom.

Perminova je karijeru modela započela tako što se fotografisala za "Playboy", a ova odluka otvorila joj je vrata u svetu visoke mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a ubrzo je započela vezu sa pomenutim biznismenom, jednim od pet najbogatijih u Rusiji.

Modni uticaj

Elena važi za modnu ikonu ne samo u rodnoj Rusiji, već i u čitavom svetu, a teško da bilo koja važna revija može da prođe bez nje u prvom redu. 

Do sada je imala priliku da sarađuje sa mnogim poznatim modnim brendovima, rado je viđena na nedljama mode u prvim redovima na gotovo svim revijama, a često krasi i naslovnice prestižnih magazina. Imala je priliku da sarađuje i sa srpskim dizajnerom koji stoji iza brenda Mihano Momosa.

Osnovala je i sopstvenu proizvodnju zdrave hrane, a veliki je humanitarac i često organizuje dobrotovorne akcije za pomoć deci. Veoma je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje modne slike kao i fotografije sa putovanja.

Instagram Slavna Ruskinja živi život iz snova

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!