Dok dizajneri prikazuju svoje revije na Nedelji mode u Parizu, poznate svetske ljubiteljke mode nam svakodnevno prikazuju originalne odevne kombinacije i smelo poigravanje trendovima.

Tako je Nedelja mode u Parizu okupila glavne svetske trendsetere i ljubitelje mode, pa se ovih dana u francuskoj prestonici predstavila i lepa Elena Perminova, ruska manekenka, preduzetnica, influenserka i milijarderka, koju bez koje nisu mogle da prođu neke od najznačajnijih revija.

Do sada smo je videli na dva modna spektala - pojavila se na revijama brendova Dior i Balmain, a oba puta izabrala je prilično neobična, ali trendi izdanja.

Elena je na Dior reviju stigla u kratkom belom šortsu od pletiva, za koji se još prethnodne sezone navijalo da će postati trend. Ipak, ovaj komad nije nosiv dalje od ovakvih modnih događaja jer je toliko minijutaran da pre podseća na gaćice.

elena perminova u sortsu od pletiva
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Obzirom da je od pletiva, Elena se zadržala na sličnim materijalima pa ga je iskombinovala sa prugastim džemperom, luksuznim pončom u bež boji i skupocenom Dior tašnom.

Mnogi su u čudu da ova 35-godišnjakinja izgleda ovako dobro, obzirom da se u maju ove godine porodila i na svet donela svoje četvrto dete - sina Sašu. Ona je liniju dovela do savršenstva, a imala je sreće da su kilogrami posle trudnoće brzo otišli.

elena perminova na nedelji mode u parizu
Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Inače, Elenin život nimalo ne podseća na onaj u kakvom je odrasla. Danas ima predivnu porodicu i udata je za milijardera Aleksandra Lebedeva (61), te nema problema što se novca tiče, pa tako nosi najskuplju odeću i vozi najbolje automobile...

Ovo što danas živi je za nju ostvarenje velikog sna obzirom da nekada nije imala apsolutno ništa.

Sa 16 godina je dilovala drogu

Lepa Ruskinja rođena je u dalekom, hladnom Sibiru, a detinjstvo je provela u siromaštvu.
U pokušajima da pobegne od nemaštine, roditeljski dom napustila je sa svega 16 godina, a vreme je provodila sa tadašnjim dečkom, sa kojim je počela da se bavi nelegalnim poslovima. Ubrzo je uhvaćena na delu dok je dilovala drogu u jednom noćnom klubu, a problemi su tu tek počeli.

elena perminova
Instagram 

Završila je u zatvoru, a presuda je bila veoma teška - čekalo ju je šest godina zatvora. Odlučila se da izda glavnog dilera, zbog čega je dobila brutalne pretnje smrću, a tada u Rusiji još uvek nije postao program zaštite svedoka.

Sadašnji suprug je spasio zatvora

Njen otac je tada otišao do Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta, zamolivši ga za pomoć. I zaista - on je uspeo da izbavi ovu mladu samu iz ovog pakla. Ovaj nekadašnji KGB-ovac i milijarder od Elene je stariji 27 godini, ali čak ni to nije sprečilo njihovu ljubav da se rasplamsa punom snagom. No, do romanse nije došlo odman nakon njenog izlaska iz zatvora, već je trebalo da prođe neko vreme...

elena perminova sa suprugom
Instagram 

Perminova je karijeru modela započela tako što se fotografisala za "Playboy", a ova rizična odluka ipak joj je otvorila vrata u svetu visoke mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a ubrzo je započela vezu sa pomenutim biznismenom, jednim od pet najbogatijih u Rusiji.

Vezu krunisali brakom

Par je u braku već 15 godina, a ljubav je krunisana i rođenjem četvoro dece. U Rusiji ih vole jer su netipičan par, bar za ljude iz visokih slojeva društva - retko kad izlaze, a najradije vreme provode kod kuće, na pecanju ili porodičnim putovanjima.

U njihov život možete da zavirite i preko Instagram profila, koje oboje ažurno vode i rado kače zajedničke fotografije.

elena perminova
Instagram 

Zanimljivo je osvrnuti se i na Elenin modni uticaj - ona je ikona stila, ne samo u rodnoj Rusiji, već i u čitavom svetu, a teško da bilo koja važna revija može da prođe bez nje u prvom redu. Imala je priliku da sarađuje i sa srpskim dizajnerom koji stoji iza brenda Mihano Momosa.

Osnovala je i sopstvenu proizvodnju zdrave hrane. Veoma je aktivna na društvenoj mreži gde redovno objavljuje modne kombinacije kao i fotke sa putovanja, a ne krije i koliko je srećna što ima predivnu porodicu.

Fotografije njene porodice pogledajte u nastavku teksta:

Instagram elena perminova porodica