Život Merilina Mensona poznat je po strahotama koje neprestano uznemiruju javnost, pa tako i podatak da je pevač uznemiravao i zlostavljao žene.

Evan Rejčel Vud je početkom prošle godine prvi put progovorila o užasima koje je doživela od biivšeg partnera - Merilina Mensona. Glumica je svojim svedočenjem pridružila brojnim ženama koje su za seksualno zlostavljanje optužile Mensona.

"Ovde sam danas da razgovaram o Brajanu Verneru, svetu poznatom i kao Merlin Menson", kaže Evan Rejčel Vud u oficijelnom trejleru za novi HBO dokumentarni film koji donosi će šokirati sve.

Glumica Evan Rejčel Vud u trejleru dokumentarca "Phoenix Rising", otvoreno govori da ju je muzičar Merlin Menson silovao pred kamerama, dok su snimali spot za njegovu pesmu "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)", 2007. godine.

Evan Rejčel Vud će u dokumentacu Phoenix Rising tkriti sve o zlostavljanju od strane Merilin Masona.
youtube printscreen 

Ispovest glumice zgrozila je javnost

U filmu, čija je svetska premijera održana na Sundance Film Festivalu prošlog meseca, Vud govori o navodnom silovanju na setu, na kojem se snimao spot za gore pomenutu pesmu. Nakon premijere ovog filma, glumica je najavila da će verovatno tužiti Mensona, kojeg je nekolicina žena već optužila za seksualno uznemiravanje.

"Počeo je stvarno da prodire u mene"

Film "Phoenix Rising" dospeo je na naslovnice zbog šokantnih izjava glumice koja u dokumentarcu otkriva da je "silovana pred kamerama" dok je snimala spot iz 2007. za pesmu "Heart-Shaped Glasses" Merlina Mensona. Video prikazuje Vud kako ima odnose s Mensonom dok lažna krv pljušti po njima.

Glumica koja je tada imala samo 19 godina otkrila je da su je na snimanju "hranili" apsintom do te mere da je jedva bila svesna da se pobuni kad je Menson imao seks s njom pred kamerom.

Snimanje za pesmu Heart-Shaped Glasses Merlina Mensona u kom devojka tvrdi da je zlostavljanja.
youtube printscreen 

Menson i njegov pravni tim su odbacili optužbe.

"Nije ništa kao što sam mislila da će biti", kaže Vud u dokumentarcu.

"Radili smo stvari koje nisu bile dogovorene. Razgovarali smo o simuliranoj sceni seksa, ali kad su kamere krenule, počeo je stvarno da prodire u mene. Nikad nisam pristala na to. Bio je potpuni haos. Nisam se osećala sigurno. Niko nije pazio na mene", rekla je glumica.

Otkrila je kakav je bio na početku veze

Evan Rejčel Vud je početkom prošle godine prvi put progovorila o užasima koje je doživela od bivšeg partnera - Merilina Mensona, a tim povodom je otkrila kakav je pevač bio na početku veze.

"U početku je bio šarmantan i divan. Brzo je počeo da mi govori da sam njegova srodna duša i da me navodi da se preselim kod njega. Prvi put smo raskinuli posle godinu dana veze kada mi je posvetio pesmu "I Want to Kill You Like They Do in the Movies", a i on je u intervjuu rekao da je imao fantazije da me udara u glavu maljem", rekla je Evan nedavno.

Evan Rejčel Vud je početkom prošle godine prvi put progovorila o zlostavljanju od strane Merilina Mensona.
Shutterstock 

Menson je optužen za monstruozna dela, koja negira, a strani mediji pišu da sprema svoj veliki povratak na scenu uz pomoć Kanjea Vesta.

Prvi put je progovorila prošle godine

Podsetimo, Evan Rejčel Vud se prvi put prošle godine oglasila na mrežama potresnom porukom.

- Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, koji je celom svetu poznat kao Merilin Menson. Počeo je da me ''neguje'' kada sam bila tinejdžerka i zlostavljao me najstrašnije moguće tokom godina. Mozak mi je bio ispran i izmanipulisan do potpune pokornosti. Završila sam sa životom punim ucene, straha, klevete i osvete. Sada sam tu da otkrijem opasnog čoveka i sprečim da uništi još života, ali i da isprozivam mnoge industrije koje su mu to omogućile. Podržavam žrtve koje više neće da ćute - napisala je tada.

Merilin Menson optužen je za zlostavljanje i silovanje još 5 devojaka.
Shutterstock 

Posle nje, javilo se još onih koji su tvrdili da ih je pevač zlostavljao, a ova situacija će izgleda dobiti i sudski epilog.

Neke od intervjuisanih žena su navele da je muzičar u svom domu imao posebnu sobu koja je služila za zlostavljanje koju je zvao "sobom za loše devojke".

Zlostavljao je čak i rođenu majku

Žrtve su prolazile kroz slične stvari - mučenje, izgladnjivanje, emotivna ucena, psihičko zlostavljanje, ali i višestruka silovanja i iživljavanja.

Međutim, nisu njegove devojke jedine koje su prolazile kroz torturu. Kako navodi Tim Von, Mensonov prijatelj iz detinjstva, pevač ima dugu istoriju problematičnog ponašanja, a sa majkom je imao neprirodan odnos.

Merilin Menson je zlostavljao čak i rođenu majku.
Shutterstock 

Da u ovim tvrdnjama ima istine svojevremeno je potvrdio i sam Menson, koji je u jednom svojoj autobiografiji iz 1999. godine pisao kako je majci razbio bočicu parfema o glavu. Razbijeno staklo ostavilo je ogroman ožiljak na licu, ali on nije osetio kajanje.

"Samo je plakala, a meni nikad nije bilo žao", napisao je i dodao da ju je "udario, pljunuo i pokušao da je udavi".

Gde je Merilin Menson danas?

Diskografska kuća "Loma Vista Recordings" raskinula je ugovor s Merilinom Mensonom nakon što ga je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, mučenje, pa čak i silovanje.

Menson je zamenjen i u dve televizijske serije "Creepshow" i "American Gods", a diskografska kuća je već izbrisala njegovu službenu stranicu.

Nakon optužbi za silovanje diskografske kuće su raskinule ugovore s Merilinom Mensonom.
Shutterstock 

Njegovo poslednje pojavljivanje u javnosti, 1. novembra, bilo je u najmanju ruku upečatljivo. Obučen potpuno u belo, sa kapuljačom i skoro potpuno prekrivenog lica, Menson se pridružio Džastinu Biberu i Kanje Vestu na nedeljnoj misi koju reper održava svaka tri meseca u okviru svoje crkve.

Evan Rejčel Vud danas

Gotovo deceniju nakon što je pobegla iz opasne veze, Vud je koautorka i aktivistkinja za prava svih žrtava porodičnog nasilja u gradu Feniksu, ali i u Kaliforniji. Glumica hrabro koristi svoje iskustvo kako bi došla do srži problema; u znak solidarnosti sa žrtvama", prenosi Variety. Pesma je objavljena 2007. i ima više od 30 miliona pregleda na Jutjubu.

Kako stvari stoje, čini se da će se u budućem periodu saznati još detalja koji otkrivaju i najmanje činjenice o Mensonovim bizanim delima.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!