Američkom pevaču, Merlinu Mensonu, ne piše se dobro. Kako navode mediji, policija Los Anđelesa je dala zvaničnu izjavu u kojoj navode da je Merilin Menson (52) predmet istrage zbog optužbi za zlostavljanje.
Potparol policije oglasio se za nekoliko portala gde je naglašeno da će se ispitati optužbe za nasilje u porodici.

 - Očigledno je da su moj život i umetnost magnet za kontroverzu, ali ove nedavne optužbe apsolutno nemaju veze sa realnošću. Moje intimne veze su oduvek bile apsolutno sporazumne i sa partnerkama koje su na mojoj talasnoj dužini. To je istina, bez obzira kako i zašto sada drugi žele da lažno iskrive prošlost - napisao je Menson na svom Instagram profilu kada su optužbe krenule da stižu sa svih strana.

Podsetimo, čuvena glumica Evan Rejčel Vud (33) je optužila svog bivšeg dečka, poznatog muzičara Merilina Mensona za zlostavljanje, manipulaciju i ispiranje mozga. Ona je podelila post sa veoma potresnom porukom.

- Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, koji je celom svetu poznat kao Merilin Menson. Počeo je da me ''neguje'' kada sam bila tinejdžerka i zlostavljao me najstrašnije moguće tokom godina. Mozak mi je bio ispran i izmanipulisan do potpune pokornosti. Završila sam sa životom punim ucene, straha, klevete i osvete. Sada sam tu da otkrijem opasnog čoveka i sprečim da uništi još života, ali i da isprozivam mnoge industrije koje su mu to omogućile. Podržavam žrtve koje više neće da ćute - napisala je tada.

merlin menson nasilje
Shutterstock 

Posle nje, javilo se još onih koji su tvrdili da ih je pevač zlostavljao, a ova situacija će izgleda dobiti i sudski epilog.

Diskografska kuća "Loma Vista Recordings" raskinula je ugovor s Merilinom Mensonom nakon što ga je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, mučenje, pa čak i silovanje.

Naime, izdato je saopštenje o pevaču iz pomenute diskografske kuće, u kome piše:

- Nakon što su u javnost izašle uznemirujuće optužbe Evan Rejčel Vud i drugih žena, "Loma Vista" će prestati da promoviše novi album Merilina Mensona, i to odmah. S obzirom na razvoj događaja, s njim nećemo sarađivati ni na projektima u budućnosti.