Kako su mediji nedavno naveli, policija Los Anđelesa dala je zvaničnu izjavu u kojoj navode da je Merilin Menson (52) predmet istrage zbog optužbi za zlostavljanje.

Osim toga, optužbe na njegov račun samo se nižu. "Mirror" je nedavno pisao kako je Merilin tokom turneje u Velikoj Britaniji u svoj autobus dovodio devoke koje je terao da se skidaju tokom bizarne seksualne igre.

Svedoci, koji su bili u autobusu, tvrde da je muzičar devojkama davao alkohol, terao ih da skidaju majice, a potom im je ocenjivao grudi.

merilin menson
Shutterstock 

Poznat po svojoj ekscentričnosti, upadljivom izgledu i grozotama koje prate njegov život, Merilin Menson ne prestaje da uznemirava javnost.

Naime, Merilin je u svom stanu u zapadnom Holivudu imao malu, zvučno izolovanu staklenu sobu u koju je zaključavao žene sa kojima je izlazio, piše magazin "Rolling Stone".

Prema rečima devojaka koje su se zabavljale sa pevačem, "soba za loše devojke", kako je i sam Merilin nazvao, bila je samica koja se koristi za "psihičko mučenje žena".

- Uvek je imao šaljiv, hvalisav ton - rekla je Ešli Volters, bivša Mensonova pomoćnica koja ga je tužila za seksualni napad, tvrdeći da je voleo da priča ljudima o toj sobi.

merilin menson
Shutterstock 

Podsetimo, manekenka Ešli Morgan Smitlajn (36) u svom prvom intervju za magazin "People", otkako je u fabruaru u objavi na Instagramu imenovala Mansona kao svog zlostavljača, nazvala je svog bivšeg partnera "čudovištem".

Manekenka je tvrdila da ju je pevač nebrojeno puta tokom dve godine njihove veze silovao, grizao, bičovao, sekao nožem i gurao joj šaku u usta tokom seksa. Kažnjavao bi je zatvarajući je u staklenu kutiju - "sobu za nevaljale devojke", kad god bi ga naljutila.

- U njoj sam završila stotinu, pa i više puta zbog najbanalnijih razloga kao kad bih zaspala 1000. put preslušavajući njegovu pesmu - priznaje Ešli.

Rajan Braun, Mensonov bivši asistent, takođe je rekao da soba postoji, ali je porekao da je ikada video ženu zaključanu u njoj.

Ešli se 2010. preselila u njegov stan u Zapadnom Holivudu.

- Osećala sam se kao da sam ušla u mračni frižider - bilo je hladno, svi zidovi su bili obojeni u crno, a prozori su bili prekriveni crnim zavesama.

merilin menson
Shutterstock 

Zlostavljanje je počelo na snimanju, kada ju je bičem ošinuo po golim leđima dok je ležala na njegovom krevetu. Kad bi prozori bili zamračeni, Menson bi joj lagao o dobu dana i prisiljavao je da nastavi da radi do ranih jutarnjih sati.

Nakon toga je fizičko nasilje postalo seksualno. Jedno jutro se probudila vrišteći dok je Menson u nju penetrirao, a njoj su ruke bile zavezane. Tada ju je prvi put silovao.

- Stalno mi je govorio: "Ne možeš silovati nekoga u koga si zaljubljen" - kaže ona.