Engleska glumica Esme Bjanko (38), koja se proslavila u seriji "Igra prestola" optužila je muzičara Merilina Mensona (52) za zlostavljanje, nakon što je prva u javnosti o tome progovorila glumica Evan Rejčel Vud, koja je bila njegova verenica. Naime, Esme kaže da se "osećala kao zatvorenik i da ju je pevač skoro uništio", prenose strani mediji. Zlostavljanje je navodno trajalo dve godine, između 2009. i 2011. godine.

Sve je počelo kada je Menson pitao Bianko da glumi u spotu za pesmu "I Want to Kill You Like They Do in the Movies", koji nikada nije objavljen. Kaže da je tokom snimanja jedva spavala i jela i da joj je Menson davao kokain.

- Bio je nasilan, vezao me je kablovima, udarao bičem, koristio se*sualne igračke. Osećala sam se prestravljeno, ali sam rekla samoj sebi: "Menson je samo teatralan. Stvorićemo veliku umetnost" - rekla je glumica.

Ona tvrdi da su prvo bili u vezi na daljinu, a otkrila je i intimne detalje i rekla da ju je Menson grizao tokom seksa. Početkom 2011. godine je iz Engleske otišla u Los Anđeles da živi sa njim. On joj je potom diktirao kada može da spava, što može da obuče i kada može da izađe iz stana.

- Osećala sam se kao njegov zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kada je on želeo. Kontrolisao je s kim sam pričala. Porodicu sam zvala skrivajući se u ormaru, rekla je glumica.

merilin menson seksualno zlostavljanje silovanje
Shutterstock 

Menson joj je navodno više puta nožem rezao stomak.

- Sećam se samo da sam ležala i nisam se borila. Bio je to poslednji trenutak u kom sam izgubila svaki osećaj nade i sigurnosti, ispričala je. Pobegla je iz Mensonove kuće u junu 2011. dok je on spavao. Tome je prethodio incident kada ju je Menson jurio sekirom oko kuće.

Diskografska kuća "Loma Vista Recordings" raskinula je nedavno ugovor s Merilinom Mensonom nakon što ga je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, mučenje, pa čak i silovanje.

merilin menson seksualno zlostavljanje silovanje
Instagram 

- Dok sam bila u njegovom domu pozvao me je u "sobu za silovanje". Pomislila sam da ima loš smisao za humor. A onda sam prestala da budem njegova obožavateljka. Podržavam sve koji su progovorili o tome, napisala je nedavno muzičarka Fibi Bridžers na Tviteru.

- Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, svetu poznatiji kao Merilin Menson, rekla je Mensonova bivša verenica Evan Rejčel Vud.

- Tu sam kako bih razotkrila opasnog čoveka i prozvala mnoge industrije koje ga podržavaju pre nego što uništi više života. Saosećam se s mnogim žrtvama koje više ne treba da ćute, zaključila je i izazvala lavinu komentara podrške.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas