Lista Mensonovih zverstava se ne smanjuje kako stvari stoje. 

Naprotiv!

Iako se dugo mislilo da je ekcentrično ponašanje rokera samo predtsava za javnost, brojna istinska zlodela koja je činio van svetlosti reflektora isplivala su u javnost, kada su njegove bivše devojke odlučile da progovore.

Magazin Rolling Stone je pre nekoliko dana objavio i poduži članak sa brojnim svedočanstvima Mensonovih žrtava.

Neke od intervjuisanih žena su navele da je muzičar u svom domu imao posebnu sobu koja je služila za zlostavljanje koju je zvao  "sobom za loše devojke".

merilin menson
Shutterstock 

Žrtve su prolazile kroz slične stvari - mučenje, izgladnjivanje, emotivna ucena, psihičko zlostavljanje, ali i višestruka silovanja i iživljavanja.

Međutim, nisu njegove devojke jedine koje su prolazile kroz torturu. Kako navodi Tim Von, Mensonov prijatelj iz detinjstva, pevač ima dugu istoriju problematičnog ponašanja, a sa majkom je imao neprirodan odnos.

merilin menson
Shuterstock 

On je rekao da ju je Menson često jurio po kući, vikao na nju, obraćao joj se psovkama, uvredama, ponižavao je...

"Lovio ju je sa držačem za mikrofon. Pitao sam ga zašto to radi, a on je rekao: ‘Ku**a uvek upada u pogrešno vreme.'"

Da u ovim tvrdnjama ima istine svojevremeno je potvrdio i sam Menson, koji je u jednom svojoj autobiografiji iz 1999. godine pisao kako je majci razbio bočicu parfema o glavu. Razbijeno staklo ostavilo je ogroman ožiljak na licu, ali on nije osetio kajanje.

"Samo je plakala, a meni nikad nije bilo žao", napisao je i dodao da ju je "udario, pljunuo i pokušao da je udavi".

merilin menson
Shutterstock 

Mensonova majka Barbara umrla je 2014. u 68. godini nakon borbe sa demencijom, a kako stvari stoje, čini se da će se u budućem periodu saznati još detalja koji su još u mladosti ukazivali da će Menson izrasti u sve samo ne u normalnog muškarca.