Nekadašnja misica Kirsti Bertareli živ je dokaz da je život nekome majka, a nekome maćeha.

Doduše, u njenom slučaju važi onaj prvi deo izreke, jer danas može da se pohvali bogatstvom većim i od kraljice Elizabete i Mika Džegera.

Doduše, ovako "prljavo" bogata postala je nakon razvoda koji je nedavno okončan i to u njenu korist, a govorilo se da je ovaj proces bio jedan od najskupljih u istoriji Velike Britanije.

Mesecima se spekulisalo koliko će novca dobiti, a cifra je sada zaokružena na 350 miliona funti, što je za nekoliko hiljada više nego što se procenjuje da poseduje kraljica.

kirsti bertareli
Instagram 

Inače, razvod je obavljen u tajnosti i to samo par meseci nakon što ih je Iista najbogatijih ljudi "Sunday Times" smestila na 14. mesto ove godine, a njihovo bogatstvo se procenjuje na 9.2. milijarde funti - što je veće od BDP-a mnogih zemalja poput Bahama ili Armenije.

"Njihova odluka bila je zajednička, sporazumno su se odlučili na razvod", rekao je njihov PR, a par je odbio da govori o iznosu koji će biti isplaćen bivšoj Miss Velike Britanije.

Njena advokat je Fiona Šackenton, koja je zastupala princa Čarlsa i Pola Mekartnija tokom njihovih brakorazvodnih parnica. Pretpostavlja se da je Kirsti Bertareli potpisala predbračni ugovor pre udaje za Bertarelija 2000. godine.

kirsti bertareli
Instagram 

"Nagodba je bila velikodušnija nego što je trebalo da bude. Hteli su da izbegnu dug i spor sudski spor u Švajcarskoj", rekla je prijateljica poznate lepotice.

Podsetimo, Kirsti je nekad bila Miss Velike Britanije, a međuvremenu se okušala i kao pevačica i spisateljica, dok je u braku sa švajcarskim milijarderom Ernestom Bertarelijem koji je vlasnik biotehnološke kompanije bila 21 godinu. Njih dvoje upoznali su se na Sardiniji, a tokom braka dobili su troje dece.

kirsti bertareli sa bivsim muzem
Instagram 

Inače, svojevremeno se pisalo da joj je za 40. rođendan poklonio superjahtu Vava II britanske proizvodnje vrednu 100 miliona funti.

Inače, i sama Kirsti ne dolazi iz siromašne porodice, naprotiv. Njeni su se bavili prodajom keramičkog posuđa i bili su veoma ugledna i cenjena porodica.

kirsti bertareli
printscreeen/instagram 

Ipak, njeno bogatstvo sada je daleko veće nego što je i mogla da sanja, a mnogi su mišljenja i da će vratiti svoje devojačko prezime Rouper. Bivša Misica blista od kako je obelodanjeno da se razvodi, te je jasno da joj sve to i ne pada toliko teško, a kako danas izgleda sa 50 godine i zbog čega je i dalje zovu jednom od najzgodnijih žena u Britaniji pogledajte u galeriji ispod:

Instagram kirsti bertareli