Lepa Izabel Gular nekada nije mogla ni da sanja da će jednog dana postati jedna od najplaćenijih manekenki u poslednjih desetak godina.

Nekadašnji Viktorijn anđeo i verenica popularnog nemačkog golmana Kevina Trapa nedavno je napunila 37 godina, a i dalje se može pohvaliti da radi punom parom.

Pogled na njeno telo ostaviće vas bez daha, a nije tajna da Izabel svakodnevno vredno trenira, a vežbe često kači i na svoje društvene mreže.

Izabel je rodom iz Brazila, ali ima i italijanske krvi, a njena karijera krenula je sasvim slučajno. Zapazio ju je modni skaut kada je otišla u prodavnicu sa svojom majkom i odatle je sve počelo. 

izabel gular
MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog vitke građe koju je dugovala dugogodišnjem bavljenju gimnastikom ponude su se samo ređale, a danas gotovo da nema časopisa na čijoj naslovnici nije bila i revije velikih brendova na kojoj nije radila,  a danas može da se pohvali pozamašnim bankovnim računom.

2006. postala je zvanično deo "Viktorijin anđeo", a jedna je od retkih čije su fotografije krasile kataloge pomenutog brenda čak i kada ona više nije bila deo njihovog tima.

izabel gular
Shutterstock 

2017. pojavila se i u filmu "Baywatch" rame uz rame sa Pamelom Anderson, Dvejnom Džonsonom, Prijankom Čoprom i mnogim drugim velikim zvezdama, a iako se više puta povela priča da se operisala, prirodnim izdanjima demantovala bi navode. Veoma je posvećena borbi portiv dijabetesa od kojeg boluje njen brat. Zaštitno je lice DRI univerziteta u Majamiju.

Takođe, manekenka uživa i u skladnoj vezi sa nemačkim golmanom, a iako se već duže vreme postavlja pitanje kada će konačno doći do svadbe, čini se da se par ne osvrće već uživaju u zajedničkom vremenu i neretko i treniraju zajedno.

izabel gular sa deckom
Shutterstock 

Lepa manekenka i dalje radi punom parom, i vojnički trenira zbog čega nema bez razloga titulu "najzgodnije žene na planeti". Kako je i sama rekla, pored treninga u teretani, ona takođe ide i na kikboks, plivanje, redovno džogira i zdravo se hrani, a njena ishrana bogata je povrćem i čajevima, kao i voćnim smutijima.

Uostalom, dovoljno je da pogledate jednu njenu fotku u kupaćem da na prvu bude jasno da su rezultati treninga i ishrane više nego vidljivi, ali uprkos lepoti koja je krasi, verovali ili ne konstantno je prozivaju zbog jednog dela tela - stopala.

Izabel Gular
Shutterstock 

Ljudi su veoma često ostavljali komentare da su nezgrapna, a da li je baš to tako, ili pokušavaju da joj nađu barem neku manu po svaku cenu proverite sami i pogledajte kako njene fotografije, tako i sporne fotke stopala u galeriji na kraju teksta.

pritnscreen/instagram Izabel Gular danas