Kako stvari stoje, čini se da nema kraja Megan - Hari sapunici.

Taman kada smo pomislili da je konačno na površinu isplivalo sve što isplivati može, saznalo se za još jednu laž koju je vojvotkinja pokušala da provuče, a sve u cilju kako bi se dopala narodu.

Naime, nedavno je uputila pismo govornici američkog Kongresa Nensi Pelosi i lideru većine u Senatu Čaku Šumeru. U eseju od 1.030 reči, Megan govori kako je odrasla na salati koja košta pet dolara i da je njena porodica prolazila kroz teška vremena kao i većina američkih domaćinstava.

Njen cilj je sada, kako kaže, uvođenje univerzalnog plaćenog odsustva za roditelje, što je i predstavila prvi put za svoj rođendan. I sve bi to bilo divno i krasno da u tom pismo Megan nije zaboravila da napomene da je pohađala školu koja košta čak 16.000 dolara mesečno.

megan markl slagala o svom detinjstvu
printscreen/youtube 

Kakav god da je njen otac danas, nekada je bio poznati direktor rasvete u Holivudu što mu je čak i jednom prilikom zaradilo prestižnu Emmy nagradu. Da stvar bude gora, otkriveno je i da je on dobio na lutriji, što dodatno ne ide u prilog Markl u ideji da se poistoveti sa običnim narodom.

Ovo javno pismo je poprilično uzburkalo javnost jer ono potvrđuje pretpostavke poznavaoca prilika da Megan ima političke ambicije u Americi.

megan markl ima politicke ambicije
Lev Radin / Zuma Press / Profimedia 

Kraljevski komentator i bivši urednik lista International Who&Who, Ričard Ficvilijams, izjavio je za Mail Online:

- Priča da je jela salatu od pet dolara i da je njena porodica prolazila kroz poteškoće je pokušaj da se poveže sa porodicama koje jedva plaćaju svoje račune. Ljudi koji žele da se domognu fotelje koriste ovakve primere i videćemo kako će proći jer je njen otac bio jedan od najboljih holivudskih direktora rasvete. Njena porodica je bila otuđena kao što je i sad ona od kraljevske porodice. Problem na koji se fokusirala je poprilično bitan, ali mnogi će prepoznati njeno nemilosrdno ponašanje i to je nešto na čemu mora da radi ukoliko želi da izađe na izbore - kaže on.

Često je navodila da je dete razvedenih roditelja, što iako jeste istina ne govori punu priču. Kad je bila dete njeni roditelji su, iako razvedeni, bili u odličnim odnosima. Njen otac joj je plaćao školovanje u jednoj od najboljih holivudskih privatnih škola gde je i stekla svoje fenomenalno obrazovanje. Neki od bivših učenica ove škole su Elizabet Tejlor i Džudi Garlend, koja je tumačila ulogu Doroti iz Čarobnjaka iz Oza.

megan markl pohadjala je skupu skolu u los andjelesu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kada je imala devet godina, Megan je imala sreću da njen otac dobije 750.00 dolara na lutriji koji su pomogli u plaćanju njene školarine u Heart Catholic School, jedne od najboljih škola Los Anđelesa.

Biće da je Megan još jednom opravdala nadimak "Pinokio" koji je dobila pre nekoliko meseci, a da li će nas iznenaditi još nekom izmišljenom pričom ostaje da vidimo, iako je u ovom slučaju imala više nego dobru nameru.