Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledao život Megan Markl da nije upoznala princa Harija? Sigurno je da glavna zvezda serije "Suits" ne bi bila toliko medijski propraćena, ali životne okolnosti učinile su da paparaci prate ne samo bivšu vojvotkinju, već i njenu majku Doriju.

Ipak, ni brojni fotoreporteri koji danonoćno vrebaju ispred njene kuće nisu uticali na to da Dorija Ragland promeni svoj način života i navike. Dorija i dalje živi u kući u Los Anđelesu i nije želela da pređe u novu i raskošniju.

megan markl
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako je napustila posao na klinici za mentalne bolesti na kojoj je radila kao socijalna radnica, Dorija nije želela da ima telohranitelje, niti kućne pomoćnice.

Njena svakodnevica ostala je ista. Svakog dana, majka Megan Markl ide u prodavnicu, šeta kućnog ljubimca, a nedavno su strani mediji prenosili da kupuje obične bele majice čija cena nije više od 10 dolara.

dorija ragland
Mihirtad Arastouzat / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dorija je ostala verna svom stilu, hipi imidžu koji uključuje dredove i pirsing, a trenerke su joj omiljeni odevni komadi. Upravo zbog toga, mnogima je i danas čudno kako majka bivše vojvotkinje nije promenila stil i uskočila do sada u elegantne haljine, ali Dorija ne mari za to.

Obožava svoj pirsing u nosu i ležerna, kežual izdanja.

- Ona neprestano pomaže drugima. Obožava pržene krompiriće i kolač od limuna. Ako negde čuje pesmu Ala Grina “Call me”, istog časa će početi da pleše, pucketa prstima i ljulja glavom. Nećete moći da se suzdržite, prasnućete u smeh. To je moja mama - našalila se Megan u jednom intervjuu.

dorija ragland
Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim toga, Dorijin prijatelj je jednom prilikom otkrio da Meganina majka nije neko ko pati za pažnjom.

- Ona je poput kraljice - nikada se ne žali i nikada ne objašnjava. Ona deluje ležerno, a ljudi primećuju njen nakit u nosu, dredove i to sve deluje vrlo kul. Ipak, greše, ona je sačinjena od čelika. Ne potcenjujte je, vrlo je opasna - rekao je prijatelj Dorije Ragland.