Personalno obezbeđenje muzičke zvezde Tejlor Svift štitilo je princa Harija i njegovu ženu Megan Markl tokom njihovog boravka u Njujorku.

Glava obezbeđenja pevačice Tejlor Svift, izvesni Džimi koji ima oko 50 godina, viđen je nedavno u Njujorku kako vozi Megan Markl i princa Harija.

Njegovo ime se nigde ne spominje, niti je poznato da li je pevačica glavnog čoveka iz svog obezbeđenja preporučila Megan i Hariju dok su bili u Njujorku tokom „Global Citizen Festival-a" ili su ih oni sami pikirali.

obezbedjenje tejlor svift
- / Backgrid USA / Profimedia 

Otkako Megan i Hari sami organizuju i plaćaju svoje obezbeđenje, javnosti je mnogo lakše da dođe do detalja - šta sve u stvari radi čovek koji čuva ličnost tog ranga.

Dvojac je svakodnevno viđan ispred hotela u kom je par odsedao u Njujorku, u razgovoru sa ostalima iz velikog tima među kojima su bili i ljudi iz Ministarstva unutrašnje bezbednosti SAD... Ali i u korak sa Saseksima, gde god da oni išli.

tejlor svift se skriva od paparaca
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Džimi je nekada bio član NYPD-a (njujorške policije). Prema pisanju „Daily mail-a", sada živi u stanu od pet miliona dolara, preko puta penthausa Sviftove. U njihovoj zgradi, inače, Orlando Blum takođe ima stan, ali Džimi ima kontrolu nad tim ko ulazi, izlazi, ima ključ uopšte...

tejlor svift obezbedjenje
FREDDIE BAEZ / INSTAR Images / Profimedia 

Pre šest godina naglasio je za „Rolingstoun" da „komšije već znaju šta je tu šta" i neki posebni detalji ih više i ne zanimaju toliko, kao kad se on tek pojavio. Navodno poznati za njegove usluge plaćaju i po 12.000 dolara.