Brat Megan Markl, Tomas odlučio je da uđe u popularan televizijski šou program "Big Brother VIP", a već na samom početku "razvezao je jezik" o svojoj slavnoj polusestri.

Ranije je Markl o svojoj sestri govorio da je plitkoumna i koristoljubiva i time upozoravao princa Harija, a ovog puta je tvrdio kako je njihov brak osuđen na propast, uprkos činjenici što s poznatom sestrom nije razgovarao 10 godina.

Tvrdi kako je Megan svog prvog supruga "potpuno zgazila", a veruje da ista sudbina čeka i britanskog princa.

"Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila", rekao je Tomas učesnicima u rijaliti šou.

Megan Markl je s Trevorom Engelsonom u braku bila od 2011. godine, a razveli su se nakon manje od dve godine, a kao razlog razilaženja naveli su nepomirljive razlike među supružnicima.

brat megan markl tomas
printscreen/youtube 

Nakon grubih Tomasovih reči, mnogi su stali u odbranu popularne bivše glumice tvrdnjama da je njen brat nimalo ne poznaje, kao i da on princa Harija nije ni upoznao.

Na kraljevsko venčanje nije bio pozvan, a sudeći po njegovom učešću u rijaliti šouu, svima se čini da želi da se proslavi na račun mlađe sestre.

Sam Tomas nije cvećka, kao ni njegov otac, a u prošlosti je bio uhapšen zbog pretnji pištoljem. Ipak, činilo se, sve do ulaska u popularan rijaliti program da je montažer prozora konačno na dobrom putu.

tomas markl ulazi u vip veliki brat
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Meghan, inače, nije u dobrim odnosima ni sa svojim ocem, Tomasom Marklom, koji uporno ne odustaje od javnih komentara na račun svoje ćerke, a sve je kulminiralo 2018. godine kada je medijima prodao detalje njenog odnosa sa Harijem.

otac megan markl tomas
Youtube 

Išao je čak i korak dalje pa je pretio da će tužiti svoju ćerku da bi konačno mogao da upozna svoju unučad. Međutim, promenio je svoj stav dok mu se, kako tvrdi, zdravstveno stanje pogoršava i boji se da nikad neće sresti dvogodišnjeg Arčija i Lilibet.

Meganin otac je sa svojom ćerkom u napetim odnosima još od kraljevskog venčanja zbog skandala nakon što je njene fotografije prodao paparacima. , a time je pokazao na šta je sve spreman zarad novca. Uoči venčanja pretrpeo je srčani udar, pa je Megan umesto njega do oltara dopratio princ Čarls.

megan markl kod opre vinfri
Youtube 

Megan je u intervjuu s Oprom Vinfri priznala kako se oseća izdano od strane oca i da će se teško pomiriti, a njihov odnos postaje sve napetiji zbog Tomasovih izjava u medijima.