Ruska manekenka Irina Šajk postala je lice nove reklamne kampanje za brenda "Self-Portrait's".

Nedavno su se pojavile fotografije na kojima supermodel pozira u seksi izdanjima, a sve izgleda veoma senzualno i zavodljivo bez imalo vulgarnosti.

Kampanja je snimana u mestu Ojster Bej u Njujorku, a fotografije su nastale pretežno na plaži ili u samoj vodi... Bilo kako bilo, lepa Ruskinja oduzima dah na svima njima!

irina sajk
Self Portrait via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

"Irina ima neverovatnu prirodnu ravnotežu snage i ženstvenosti - ona ima tu zaraznu nezavisnost i osećaj o tome ko je ona sama, i predstavlja različite strane onoga što znači biti žena.

Baš to sam želeo da pokažem ovom kolekcijom i u ovoj kampanji - da žena može da bude romantična, moćna, senzualna, ranjiva, sve u isto vreme. To je vizija našeg brenda - da omogući ženama da se osećaju kao najbolja verzija sebe, gde god da su, šta god da nose tog dana", rekao je kreativni direktor brenda Han Čong.

irina sajk
Self Portrait via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Jednu od fotografija, onu na kojoj se vidi samo Irinino prelepo lice, podelila je i sama 35-godišnja manekenka na svom profilu, a dobila je preko 100 hiljada lajkova i brojne komplimente.

"Savršena si", "Definitivno najlepša žena na svetu", "Ideal ruske lepote", "Ova žena je melem za oči", "Ne mogu da sklonim pogled sa ove lepote", "Boginjo", samo su neki od komentara oduševljenih obožavala lepe Irine.

Podsetimo, Irina je bez sumnje jedna od najtraženijih modela današnjice, a praktično da ne postoji luksuzni brend sa kojim nije sarađivala.

Upravo nju najčešće viđamo na pistama brojnih dizajnera na Nedeljama mode širom sveta. Procenjuje se da je tokom karijere zaradila preko 25 miliona dolara.

Instagram screenshot Irina Šajk