Rijanin šou "Savage x Fenty Vol 3." za čiju kampanju se slikala i Madonina ćerka, glavni je modni događaj ove nedelje u SAD-u, ali i svetu.

Pre samog otvaranja revije jedna od glavnih zvezda bila je ruska manekenka Irina Šajk.

Šajk se pred fotografima pojavila u crnom kožnom kombinezonu ispod kojeg je imala samo grudnjak.

Vidno raspoložena pozirala je na crvenom tepihu, a nije se obazirala na zbunjene poglede brojnih fotografa koji su se pitali šta se događa s njenom kosom u poslednje vreme.

Naime, prošle nedelje na Met Gali Irina se pojavila s ultrakratkom kosom i svi su se pitali zašto se nakon dugog niza godina odlučila na drastičnu promenu. Irina je sada zavodljivo i samouvereno gledala u kameru kao da se ništa ne događa, a nakon toga je prošetala i modnom pistom tokom revije.

Manekenka se, inače, nedavno našla na udaru svetskih medija, i to nakon što je raskinula ljubavnu vezu s reperom Kanjeom Vestom, koji je u njoj potražio utehu kada se razveo od Kim Kardašijan.

Prema pisanju američkih medija, reper je pozvao Irinu na letovanje početkom juna u Francuskoj nakon što su se nekoliko nedelja pre družili u Njujorku.

Navodno su trebali da imaju vezu na daljinu jer on živi u Los Anđelesu i nije bio spreman na selidbu u njen grad, ali izgleda da to ipak nije funkcionisalo.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Irina Šajk i Kanje Vest

Iza Irine je i veza s glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim ima trogodišnju ćerku Leu De Senu, a bivši partneri i dalje su u dobrim odnosima i često se mogu videti u zajedničkim šetnjama.

Njih dvoje zajedno učestvuju u vaspitanju ćerke, a irina ne krije da je veoma stroga majka.