Niko nije tako osporavan kao Georgina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda koja mu je pre tri godine rodila i ćekicu.

Nazivali su je sponzorušom, koristoljubivom... a čak su i osporavali njen fizički izgled govoreći da je predebela za kombinacije u kojima se pojavljuje.

Ipak, 5 godina kasnije, Georgina i Ronaldo i dalje su zajedno, iako su mnogi mislili da neće sastaviti ni mesec dana, a čini se da je čuveni zavodnik konačno pronašao "onu pravu".

Nedavno ju je iznenadio skupocenim poklonom kojim se influenserka odmah pohvalila na Instagramu. U pitanju je "Louis Vuitton Malle Vendome jewellery cabinet", odnosno kutiju za nakit visoku preko metar koji sadrži ogledalo i osam fioka koje će postati dom ogromne kolekcije luksuznih aksesoara lepe Georgine koja se procenjuje da vredi oko 3 miliona evra. 

georgina se pohvalila skupocenim poklonom
printscreen/instagram 

I ne samo to. Istina je da su danas luksuzna putovanja, uživanje na jahti, letovi privatnim avionom, raskošne kuće svuda po svetu, milionski ugovori sa poznatim brendovima, najskuplja garderoba, skupoceni nakit i posluga njena svakodnevica ali Georgina nikad nije krila da je potekla iz daleko skromnijeg okruženja.

Zapravo, svoju priču je ispričala i u okviru Netfliksovog dokumentarca "I Am Georgina".

"Georgina je potpuno iskrena i u dokumentarcu se vidi kako se njen život promenio od tačke gde nema ništa do tačke kada ima apsolutno sve. Ona je uspela da dođe od nekog ko prodaje luksuzne komade do nekog kome se isti poklanjaju i pokazuje ih na crvenom tepihu. Ona je bila normalna mlada žena čiji se život jednog dana dramatično promenio. Jednog dana je napustila posao i ukrstila svoje puteve sa putevima ljubavi svog života. Ko o tome nije sanjao?", ispričao je španskim medijima Alvaro Dijaz, direktor zabavnog programa španskog Netflix-a.

georgina rodrizeg danas je uticajna influenserka
Fredy Torra / ContactoPhoto / Profimedia 

Podsetimo, Georgina važi za jednog od najuticajnijih i najplaćenijih influensera sveta - za jednu reklamu objavu na Instagramu, na kom je prati više od 27,5 miliona ljudi, uzme oko 8.000 evra. Takođe, ona dobija od Ronalda mesečni džeparac od 100.000 evra, a da istu cifru traži i od brojnih medija ukoliko požele da urade intervju sa njom.Jasno je da se ova crnka kupa u luksuzu i da joj je stanje na bankovnom računu pozamašno, a zanimljivo je da je do pre samo nekoliko godina njen život izgledao dijametralno suprotno.

georgina danas zaradjuje milione
printscreen/instagram 

Danas je model, poslovna žena i milionerka, a sa Ronaldom pored ćerkice Martine Alane odgaja i njegovo troje dece. Ova 27-godišnjakinja detinjstvo je provela u španskom gradiću Haka u planinskom predelu, gde je njen otac radio kao fudbalski trener. No, dodatnu zaradu potražio je i s druge strane zakona, te je ubrzo osuđen za trgovinu drogom, a iza rešetaka proveo je ukupno 10 godina.

Tokom odrastanja Georgina se aktivno bavila plesom - već od četvrte godine bila je zaljubljena u isti. "Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu, bila sam normalna. Ples me je naučio disciplini, ali i ljubavi prema umetnosti", ispričala je svojevremno, dodajući da je počela da s godinama počela da shvata da je lepa i da ima sjajno telo, te da bi lako mogla da postane fotomodel.

Prvi posao dobila je u Madridu, ali je nedostatak novca bio presudan da potraži novi posao. Zaputila se u Bristol kako bi savladala engleski jezik i pronašla izvor prihoda, a kasnije je priznala da je tamo radila kao čistačica, dadilja i konobarica, kao i da joj to nije predstavljalo problem.

Kada je skupila dovoljno novca, život je nastavila u Madridu, kada je posao pronašla, ni manje ni više nego u Gucci butiku, a upravo to mesto promenilo joj je život zauvek. Naime, tokom njene smene, u butik je ušao Ronaldo, a ostalo je bilo istorija.

georgina rodrigez i ronaldo na pocetku veze
Shutterstock 

Potom su se još jednom sreli na zabavi koju je organizovao "Dolce & Gabbana", a kasnije su rekli da je to bila "ljubav na prvi pogled". Otpočeli su vezu, a ona je nedugo potom dobila i otkaz jer je njenim nadređenima smetala tolika medijska pažnja. Ipak, Georgini to nimalo nije smetalo, a samo par meseci kasnije ostala je i u drugom stanju.

Danas influenserka uživa u životu sa Ronaldom, a na pitanja o venčanju uglavnom daje isti odgovor - da im odgovara ovako kako jeste, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia Georgina Rodrigez uživa u luksuzu od kad je u vezi s Ronaldom.