Georgina Rodrigez ukrala je sve poglede na otvaranju filmskog festivala u Veneciji. Partnerku Kristijana Ronalda navikli smo da gledamo u provokativnim haljinama, ponekad i neukusnim izdanjima, kojima je više otkrivala nego što pokrivala. 

Ipak, ovaj put situacija je bila drugačija. 

Naime, Georgina se na crvenom tepihu pojavila u elegantnom crnom kombinezonu preko kog je nosila sako u identičnoj boji. Pokazala je i novu frizuru - popularni bob, a celokupno njeno izdanje ostavilo je prisutne bez teksta.

Georgina je igledala veoma seksepilno, ali sa ukusom. Uski kombinezon lepo je istakao njenu figuru i obline, a zvonaste nogavice dodatno su izdužile figuru.

Kada je reč o nakitu, odabrala je upečatljive komade koji su razbili monotoniju njene crne kombinacije, a samo dan pre toga u Veneciji je prošetala čipkanu Ermanno Scervino haljinu nežno plave boje.

Georgina Rodrigez
Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia 

Zbog svojih modnih odabira često je na meti negativnih komentara, ali ovaj put to nije bio slučaj. Sva njena izdanja koja su privukla pažnju javnosti pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia Georgina Rodrigez uživa u luksuzu od kad je u vezi s Ronaldom.