Verenica slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, manekenka Georgina Rodrigez, svojom pojavom mami uzdahe gde god se pojavi, a izborom odeće uvek se potrudi i da svi gledaju samo u nju.

Tako je bilo i na humanitarnom gala događaju u španskoj Marbelji gde se pojavila u još jednom atraktivnom izdanju u nizu u kojem je naglasila sve svoje adute.

Nosila je šljokičavu zelenu haljinu koja je u prvi plan stavila njen bujni dekolte, a kroz duboki šlic na donjem delu pokazala je i noge.

Fotografima je spremno pozirala na crvenom tepihu te je pokazala svoju haljinu sa svih strana, a iako je na događaj došla bez pratnje fudbalske zvezde, ukrala je svu pažnju.

Zelena haljina savršeno je naglasila i njen preplanuli ten koji je stekla ploveći na jahti duž španske i francuske obale sa svojom porodicom.

georgina rodrigez u zelenoj haljini
Fredy Torra / ContactoPhoto / Profimedia 

Na društvenim mrežama pojavili su se komentari koji su razočarani ovim izdanjem. "Je l' šlic do pupka jedini dozvoljen?", "Samo gola može da privuče pažnju", "Hoće se ova žena nekad obući normalno?", bili su samo neki od komentara.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Gučijevoj radnji u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s fudbalerom na sastanku u pariškom Diznilendu jer se njenim šefovima nije svidela medijska pažnja tog tipa.

Par je 2017. godine dobio ćerkicu Alanu Martin, koja je Kristijanovo prvo biološko dete, dok su mu ostalih troje dece rodile surogat-majke.

Fotografije zaljubljenog para pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez