Verenica Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez danas proslavlja 29. rođendan. Nema sumnje da će joj partner Kristijano Ronaldo prirediti iznenađenje koje će dugo pamtiti, baš kao što je učinio i prošle godine..

Luksuzna putovanja, letovi privatnim avionom, raskošne kuće svuda po svetu, milionski ugovori sa poznatim brendovima, najskuplja garderoba, skupoceni nakit i posluga sada su njena svakodnevica, ali Geogrina nikada nije krila da je potekla iz daleko, daleko skromnijeg okruženja i da je sve navedeno za nju nekada bio samo san.

Uz partnera portugalskog fudbalera uživa sada i kako kaže, svi je mrze i zavide joj zbog luksuznog života.

"Zavist je osećaj koji uništava ljude jer ih ispunjava mržnjom i gorčinom. Da, ne vole me mnogi, ne vole ni Kristijana, zavist će ih ubiti jer sam bogata", rekla je Georgina Rodrigez, za "San".

Danas je poznata kao neko ko ne ćuti i ima jasnu poruku za kritičare.

"Mnogo sam radila na sebi, na ostvarenju svojih snova, tako da neki misle da sam bogata od rođenja. Radila sam na sebi i napredovala", dodala je Georgina koja je u intervjuu otkrila i da niko nije verovao da će izrasti u lepoticu.

georgina i ronaldo na utakmici
Shutterstock 

LJUBAV NA PRVI POGLED

Ronalda je, prema zvaničnoj priči, upoznala dok je radila u butiku modne kuće "Gucci".

Naime, ona je radila kao model u Madridu, ali nedostak novca ju je sprečio da nastavi da gradi karijeru. Zato se uputila u Bristol kako bi našla posao i savladala engleski jezik. Priznala je i da je radila kao čistačica, konobarica, dadilja i da joj to nije bio nikakav problem.

georgina pre slave i ronalda
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Georgina je uspela je da skupi dovoljno novca da nastavi svoj život u Madridu, a posao je pronašla u luksuznom Gucci butiku, a baš to radno mesto bilo je od presudnog značaja za njen život.

Naime, upravo je u toku njene smene Ronaldo ušetao u radnju, a ona mu je bila asistentkinja u kupovini. Nekoliko dana kasnije ponovo su se sreli na zabavi brenda Dolce & Gabbana, gde se ona obrela kao jedna od zaposlenih u ogromnom lancu modne industrije.

"Bila je to ljubav na prvi pogled za nas oboje", rekla je svojevremeno, uz komentar kako su na toj zabavi dobili priliku da popričaju u opuštenoj atmosferi.

georgina je sasvim slučajno upoznala ronalda
Instagram 

Poznastvo sa njim promenilo joj život ne samo materijalno, već ju je i dovelo u centar medijske pažnje i napravilo Instagram zvezdom sa preko 45 miliona pratilaca. Taj broj donosi joj vrtoglave zarade od reklamiranja na mreži. Naime, ako bilo koji brend poželi da sarađuje sa njom, mora da izdvoji čak 8.000 evra po objavi. Veliku pažnju privukla je informacija da joj verenik daje džeparac od 100.000 evra.

I danas kada je pogledate, čini se da Georgina ima sve, a ne tako davno odrastala je u nemaštini, u skromnoj maloj kući u velikoj porodici. Najstrašniji deo njene životne priče jeste podatak da je njen otac prodavao narkotike i da je zbog toga bio 10 godina u zatvoru.

Instagram, prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez

Georgina Rodrigez je od 2017. u vezi sa Ronaldom. Par ima ćerku Alanu Martinu, a zajedno odgajaju Kristijana Ronalda Juniora, i blizance Evu i Mateu koje je fudbaler dobio uz pomoć surogat majke.

Par se prošle godine susreo sa velikim gubitkom kada. Georgina je nosila blizance, međutum par je izgubio jednu bebu, dok je devojčica preživela.

Georgina većinu slobodnog vremena provodi sa decom, premda imaju angažovano i nekoliko dadilja, kako bi mogla da prati svog partnera na utakmicama, ali i da bude posvećena svojim poslovnim obavezama.

georgina rodrigez
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!