Kada je reč o Ronaldovoj devojci Georgini Rodrigez, važi samo jedno pravilo - sve mora da bude megalomanski, luksuzno, skupo, preterano...

Takvo je i bilo njeno nedavno pojavljivanje na Latin Recording Academy Person of the Year gali proteklo u znaku šljokica i dijamanata, međutim, prvo što je svima upalo u oči je dekolte kakav do sada nismo videli na njoj. 

Georgina Rodrigez navodno je ugradila silikone.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Ogromne grudi bile su u prvom planu, a mnogima nije bilo jasno da li je za ovakav bombastični dekolte "kriva" haljina koja je u gornjem delu bila u formi korseta, ili je Ronadlova izabranica odlučila da grudi uveća. 

Doduše, čini se da su glasnije priče da je ovakav prizor dobila uz pomoć "plastičara", ponajviše zbog nepravilnog oblika grudi koje su bile preblizu i visoko postavljene, što se mnogima nije dopalo. 

Neki su čak komentarisali da se "nadaju da nije povećala grudi, jer su u suprotnom ovo najružniji silikoni ikada".

"Šta joj je sa grudima", "Geogrina ugradila balone", "Devojke, ovo je primer kakve grudi ne treba da radite", "Ovo niti je seksi, niti privlačno", "Da li je moguće da uz sve pare koje ima ugradio ovako loše implante", "Lepa, ali ove grudi joj nisu trebale"... samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama.

Ipak, čini se da kritike Georginu ni najmanje nisu potresle. Ona je sebi najlepša i nastavlja da paradira u komadima koji su na granici kiča, te ostaje da vidimo čime će još uspeti da šokira sve u budućnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!