Prelepa partnerka Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez ni ove godine nije želela da propusti Filmski festival u Veneciji, na koji je stigla u stilu velike zvezde i pobrinula se da svi pričaju o njenom izgledu. 28-godišnja Georgina doputovala je u Italiju privatnim avionom, čime se pohvalila na svom Instagram profilu objavljujući fotografije na kojima pozira u uskoj suknji i majici, i sa luksuznom torbom, čija je cena viša do 10.000 evra

Georgina Rodrigez u Veneciji sa torbom od 10 hiljada evra.
Instagram 

Na crvenom tepihu, međutim, pojavila se u glamuroznom izdanju, haljini sa provokativnim šlicem i golim leđima, a pozirala je fotografima sa svih strana.

Georgina se nedavno našla na udaru kritike zbog neprikladnog izdanja u kojem je stigla u popularno portugalsko svetilište Fatima. Ona je na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz crkve na kojima pozira u uskoj haljini sa velikim prorezom pozadi, što se nekima nikako nije dopalo i zaključili su da je potpuno neprikladno.

Georgina Rodrigez u Veneciju stigla privatnim avionom.
Instagram 

"Ne morate da nosite kameru dok se molite i trebalo bi više da poštujete sebe i crkvu i da pokrijete malo više tela. Hvala", "Zanimljivo", "Ne priliči da se prikazuje pozadina u crkvi“, „Ovo nije blisko veri, marama na kosi i kratka suknja, pogrešno“, „I u crkvi ona stavlja zadnjicu u prvi plan“, neke su od kritika koje je dobila, dok su drugi napisali da je prelepa kao i uvek.

Georgina se takođe nedavno našla na udaru kritika jer je koristila fotošop za uređivanje fotografija koje deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama, ali izgleda je takvi i slični komentari nimalo ne dotiču, te se trudi da uživa i živi život punim plućima:

Manuele Mangiarotti / ipa / Sipa Press / Profimedia, Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia Georgina Rodrigez stigla je u Veneciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!