Kako stvari stoje, čini se da sve što Georgina Rodrigez uradi ili postavi na mreže izazove ogromno negodovanje ljudi. Činjenica je da se Ronaldovoj devojci ne prašta nijedna greška, što je nekad zasluženo, nekad ne... 

Doduše, u više navrata navukla je bes ljudi ponajviše što je tvrdila da je određene stvari sama postigla u životu, iako je pre veze sa Ronaldom radila kao prodavačica, te je jasno da nije mogla da priušti sebi nakit, skupe torbe i putovanja kojima se danas diči. 

Georgina Rodrigez ne prestaje da se hvali skupim stvarima.
printscreen/instagram 

Georginu su osudili i rođaci da ih je zaboravila kada je uplovila sa Ronaldom u odnos, a jedina koja je ostala uz nju je njena sestra Ivana. 

Instagram Ivana je starija sestra Georgine Rodrigez

Jedini put kada su Georginu "poštedeli" kritika bilo je kada je izgubila bebu na porođaju, te se rodila samo devojčica, dok je dečak nažalost preminuo.

I dok su neki mislili da će je ovaj nemili događaj naučiti da bude skromnija, čini se da je nakon svega Rodrigezova tek onda krenula sa pokazivanjem i razmetanjem bogatstvom. 

Georgina Rodrigez se nakon gubitka bebe redovno hvali skupocenostima.
pritnscreen/instagram 

Sada se ponovo našla na meti kritika nakon što je na svoj Instagram okačila fotografije koje su nastale prilikom posete portugalskom svetom mestu Fatima. Ona se tu pridružila hodočasnicima, ali je sve ostalo u senci kombinacije koju je da odlučila obuče za ovu priliku.

Georgina Rodrigez se pojavila u crkvi u uskoj kombinaciji.
Instagram 

Ona se fotografisala u uskoj haljini sa izrezom na leđima i dekolteom, kao i sa dubokim šlicem sa zadnje strane. Ovaj autfit mnogima je bio neprimeren, te su se kritike brzo zaređale u komentarima.

Georgina Rodrigez je došla u crkvu sa dubokim šlicem.
Instagram 

"Ne moraš da nosiš kameru dok se moliš i trebalo bi da imaš više poštovanja prema sebi i crkvi. Pokrij se! Hvala", "Zanimljivo", "Nije primereno tako pozadinu u crkvi", "Bitno da si došla pred Boga sa prorezom na zadnjici", "Ovo nije ni blizu veri, marama na kosi i kratka suknja, pogrešno", "I u crkvi stavlja pozadinu u prvi plan", neke su od kritika koje je dobila, dok su joj drugi pisali da je prelepa.

Mnogi su komentarisali i da je ponovo više nego jasno da je Fotopom uređivala fotografije, pogotovo u predelu zadnjice i struka koje toliko ističe u poslednje vreme.

Georgina Rodrigez našla se na udaru kritika zbog haljine koju je nosila u crkvu.
Instagram 

Ali, šta vi kažete, da li je ovog puta Georgina preterala, i da li je ovo dobar autfit za crkvu? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!