Georgina Rodrigez ponovo se našla na meti kritika. Zapravo, čini se da štagod dobro uradi, uvek će se naći neko ko će u nju uperiti prstom, nevezano da li za to ima ili nema razloga.

Naime, kako se njeni rođaci ne smiruju mesecima sa tvrdnjama da ih je zaboravila od kako je ušla u vezu sa Ronaldom, te da jedina osoba sa kojom je bliska od Rodrigezovih je njena sestra Ivana, neki su sada izneli tvrdnje da se Georgina čak ni sa njom ne ponaša onako kako bi trebalo.

Georgina Rodrigez se stidi sestre.
Instagram 

Sumnje su krenule jer već neko vreme Ivane nema na njenom profilu, iako to ranije nije bio slučaj, dok njena sestra i te kako kači fotografije sa Georginom i ne krije koliko je ponosna na nju.

Georgina rodrigez se navodno stidi sestre.
Instagram 

Razlog je, kako tvrde određeni članovi porodice to što Ronaldova izabranica ne želi da je iko zaseni. Ona voli sestru, ali sve dok joj ne stane "na put". Nije tajna i da joj je Ivana bila velika pomoć sa decom kada je tek krenula da se zabavlja sa Ronaldom. Tada se pronela priča i da joj daje 100.000 evra mesečno kao "džeparac", da bi se tek kasnije saznalo da je taj novac namenjen za decu i njeihove potrebe, a da ono što joj ostane kada se sve plati, može da potroši na sebe. 

Međutim, Georgina nije imala više nameru da bude bebisiterka te je taj posao prepustila sestri što se moglo videti i po njihovim starim objavama, gde je upravo Ivana bila ta koja je pazila decu dok su Ronaldo i Georgina u obavezama.

Rodrigezova je čak i ubedila svog dragog da je tako bolje, te da Ivani jedino veruje, pisali su španski mediji svojevremeno. Međutim, na mrežama su se javili još neki navodni "izvori" koji su izneli neke prilično bizarne teorije.

Ivana Rodrigez navodno je u senci sestre.
Instagram 

Naime, oni smatraju da je Georgina želela da sestru dobro "uda", što je u neku ruku i uspela kada ju je upoznala sa Kristijanovim najboljim drugom.

"Georgina jednostavno voli novac, a jedina za koju brine je sestra. Sad kad je i njoj našla bogatog dečka može da odahne, jer ona ne voli da deli", rekao je jedan izvor svojevremeno i dodao da je najveći problem bila Ivanina kilaža.

"Dok je Ivana "klesala" liniju, Georgina ju je koristila da joj čuva decu, pa da može da joj nađe bogataša", dodao je izvor svojevremeno. 

"Ivana je lepa devojka ali nije brinula o sebi", dodao je. I zaista, sestra Geogrine Rodrigez godinama se mučila sa kilažom, o čemu je govorila i na svom profilu na kom je danas prati preko 750 hiljada ljudi.

Svakodnevno deli savete o ishrani i treningu i čini se dosta neposrednijom i opuštenijom od svoje sestre koju često opisuju kao "nadobudnu i uobraženu", a njene fotografije pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Ivana je starija sestra Georgine Rodrigez

Međutim, čini se da kako raste Ivanina popularnost, tako je Georgina sve manje deli na sopstvenim mrežama. "Ona ne želi da njena sestra bude popularnija od nje", ističe drugi izvor. "Voli ona što je Ivana uspešna, ali mora da se zna da je Georgina broj jedan", dodao je.

Zato i ne čudi što su pratioci veoma zbunjeni što Ivana malo-malo pa kači kako Georginu, tako i njenu decu, dok je situacija sa Ronaldovom devojkom potpuno drugačija, gotovo kao da je se stidi.

Mnogi tvrde i da na zajedničkim fotografijama Georgina uvek pokušava da ispadne lepša i bolja u svemu, a mnogi tvrde da se prema sestri nadobudno ponašala i u dokumentarcu "I am Georgina". Da li u pričama ima istine - znaju samo njih dve, a vi procenite, da li u ovom slučaju važi ono da gde ima dima, ima i vatre.

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!