Iako su u vezi već nekoliko godina, i rodila mu je dve ćerke, dok je drugoj deci koju je dobio uz pomoć surogata poput majke, i dalje se čini da Georgina Rodrigez nije po meri kako fudbalerove porodice, tako ni šire javnosti.

Za to najviše krive nju samu i nepromišljene izjave poput toga da je svoje bogatstvo sama zaradila, iako je poznato da je pre veze sa fudbalerom radila kao prodavačica u butiku, te da su male šanse da je sa tom platom mogla da zaradi za Hermes tašne kojih danas ima, čini se, u svim bojama.

Georgina rodrigez danas ima Hermes tašne u svim bojama.
Profimedia 

Takođe, nakon što se saznalo da od Ronalda dobija džeparac od 100.000 evra, isplivala je i istina - te pare on je namenio pre svega deci, a ono što ostane, može da koristiti za sebe. Ipak, daleko od toga da od svog dragog ne dobija i nakit, putovanja i sve što poželi. On joj je otvorio vrata šoubiznisa, zbog čega danas papreno zarađuje zahvaljujući svom Instagramu, a kako stvari stoje, obezbedila je i sestru.

Georgina rodrigez je vezom sa Ronaldom obezbedila i sestru.
pritnscreen/instagram 

Naime, nije tajna da Georgina i njena sestra nisu imale lako detinjstvo. Iako su rođene u luksuzu, njihov otac koji je i sam bio fudbaler prešao je na drugu stranu zakona, te veoma brzo završio iza rešetaka. Georgina i njena sestra odrastale su kod rođaka (na koje su veoma brzo zaboravile kada su se bogato "udale"), pogotovo nakon što im je i majka poginula u saobraćajnoj nesreći.

Imale su samo jedna drugu, i kako su i same izjavile, bile su veoma vezane. Nakon godina i godina raznoraznih poslova, Georgini je upala "kašika u med" kada je uplovila u vezu sa Ronaldom, a prvo što je uradila bilo je da sa sobom povuče i stariju sestru. Ona joj je najpre bila asistent, zajedno su radile na projektima i pomagala joj je oko Instagrama, a kako je pričao jedan od njenih bliskih prijatelja, jedini cilj joj je bio da i sestru dobro "udomi".

"Georgina jednostavno voli novac, a jedina za koju brine je sestra. Sad kad je i njoj našla bogatog dečka može da odahne, jer ona ne voli da deli", rekao je jedan izvor svojevremeno i dodao da je najveći problem bila Ivanina kilaža.

"Ivana je lepa devojka ali nije brinula o sebi", dodao je. I zaista, sestra Geogrine Rodrigez godinama se mučila sa kilažom, o čemu je govorila i na svom profilu na kom je danas prati preko 750 hiljada ljudi.

Ivana Rodrigez je veoma bliska sa svojom sestrom.
Instagram 

Svakodnevno deli savete o ishrani i treningu i čini se dosta neposrednijom i opuštenijom od svoje sestre koju često opisuju kao "nadobudnu i uobraženu", a njene fotografije pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Ivana je starija sestra Georgine Rodrigez

Georgina je uspela da smuva Ivanu i Ronaldovog druga slikara i vajara Karlosa Garsiju, a par je zajedno od 2018. godine. Oni su čak prošle godine dobili i prvo dete - ćerku Devu. Međutim, ni Karlos, kao ni Ronaldo ne žele da se žene. Barem ne još uvek.

"Mislile su da će ih oženiti nakon što im rode decu... prosto, morate da shvatite... brak je sigurnost... papir, prsten, zajednička imovina...To onda nije više 100.000 dolara za decu, pa šta joj ostane... U slučaju razvoda, sve se deli, a one će obe omastiti brke jer ni Karlos nije siromašan", objasnio je izvor za The Sun svojevremeno.

Georgina Rodrigez po svaku cenu želi da se uda za ronalda.
Petter Arvidson / Zuma Press / Profimedia 

"Džaba im i lepota i pare kad ni jednu ni drugu neće da ožene, a to je ono što najviše žele", rekao je izvor na kraju. Da li u tim pričama ima istine, ne znamo, ali je i sama Georgina priznala u svom dokumentarcu da jedva čeka da se uda. Pričalo se i da to Ronaldu brane sestra i majka koje Georginu smatraju sponzorušom, a da li će do promene doći, ostaje da vidimo.

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!