Od kako je uplovila u vezu sa Kristijanom Ronaldom, Georgina Rodrgez konstatno je na meti kritika. Jedino kada je na društvenim mrežama nisu napadali bilo je kada je izgubila bebu na porođaju, međutim, čini se da su se stvari ponovo vratile na staro.

Razlog je gotovo neverovatan. Naime, njenim pratiocima je zasmetalo što Georgina u poslednje vreme nosi toliko nakita, a nakon poslednjih objava iz privatnog aviona, mnogi su govorili da je na sebe stavila sve što ima.

Georgina Rodrigez fotografisala se u privatnom avionu sa Kristijanom Ronaldom.
pritnscreen/instagram 

Naime, ona je na mrežama objavila nekoliko fotografija, a iako je bila u kežual haljini i sportskim patikama, na sebi je nosila i glomaznu dijamantsku ogrlicu, 3 ogromna prstena, sat sa dragim kamenjem i 4 narukvice sa rubinima i dijamantima.

Georgina Rodrigez kritikuju jer se razmeće luksuzom.
pritnscreen/instagram 

Na jednoj od fotografija nakit je u prvom planu, zbog čega su mnogi komentarisali da se razmeće lukusuzom. "Pre nekoliko dana sa muškarcem svojih snova", napisala je ona ispdo objave, a mišljenja njenih pratilaca, kako se vidi iz komentara, bila su podeljena. I dok su joj jedni poručivali da je prelepa, te da je neverovatno koliko je brzo sredila liniju nakon porođaja, drugi su je, pak, kritikovali zbog kiča koji promoviše.

Georgina Rodrigez na jednoj od fotografija nosi veoma skup nakit.
pritnscreen/instagram 

"Ličiš na reklamu za satove", "Ne brini, vidimo skup nakit", "On radi, ona troši", "Važno da je nakit u prvom planu", "Očajna sponzoruša koja voli samo njegove pare", "Džaba ti pare kad si jeftina", "Jednom će proći ko Kim Kardašijan kada se razmetala nakitom", "Da li je moguće da neko ima tolike komplekse? Aman ženo, nisi morala sve što imaš od nakita da staviš na sebe", "Ona želi da je gospođa iz visokog društva, ali zbog ovakve prostote uvek će ostati samo meksička seljančica", "Georginin asistent: Koliko nakita želite da ponesete? Georgina: Da"... samo je delić komentara koji su se mogli pročitati.

Georgina Rodrigez u poslednje vreme nosi mnogo više nakita nego ranije.
pritnscreen/instagram 

Doduše, za neke od kritika koje dobija je uslovno rečeno, i sama kriva. Tako je u svom dokumentarcu otkrila da je novac koji ima isključivo njena zasluga, te da je sama postigla sve u životu, što ne bi bilo ništa sporno da pre veze sa jednim od najboljih fudbalera sveta nije radila u butiku, a teško da je sa tom platom mogla sebi da priušti skupe dizajnerske krpice iz kojih danas ne izlazi, kao i torbe i nakit koje vrede pravo bogatstvo.

Georgina Rodrigez tvrdi da je sama zaradila novac za skupe tašne i krpice.
Profimedia 

Ronaldo joj je otvorio mnoga vrata šoubiznisa, te je tako poznato da Georgina svoje objave na Instagramu papreno naplaćuje, a iako ne sumnjamo da je influenserka vredna, te da se marljivo trudi oko svog dečka i njegove dece, poznato je da od njega svakog meseca dobija 100.000 evra "džeparca".

Georgini rodrigez Ronaldo navodno plaća da mu čuva decu.
Instagram 

Doduše, nedavno se saznalo da je to zapravo novac koji je namenjen deci, te da, kada izmiri sve što treba da se plati oko njih, ostatak troši na sebe, zbog čega su je mnogi prozivali da joj Ronaldo "plaća da mu čuva decu"

Georgina Rodrigez voli da se razmeće bogatstvom.
pritnscreen/instagram 

Bilo kako bilo, ona se na kritike nije obazirala, kao ni do sada, već uživa u novcu i luksuzu, a koliko se promenila za sve ove godine, ali i kako je izgledala pre Ronalda, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!