Hajka na Georginu Rodrigez se ne smiruje. Doduše, uglavnom sama daje "materijala" svojim ponašanjem, i stavom "usta moja hvalite me", što se nejbolje videlo nakon emotivanja dokumentarca "I am Georgina" kada je najavljivala svašta, a pokazala jedno veliko ništa, odnosno, što bi rekli gledaoci - jedino što je radila bilo je da se hvali luksuznim torbama.

Georgina kojoj je takoreći "upala kašika u med" vezom sa Ronaldom, do sada se više puta našla na meti kritika, a poslednji put je to bilo jer se ispostavilo da taj gamozni džeparac od 100.000 dolara koji dobija svakog meseca, nije samo za njen trošak, već joj fudbaler plaća tu sumu kako njegovoj deci ništa ne bi nedostajalo. To je dakle novac za odeću, hranu, treninge, časove, bebisitere, a ako nešto "pretekne" to može da potroši na sebe.

Georgina Rodrigez se hvalila džeparcem od 100.000 dolara.
pritnscreen/instagram 

Ipak, Ronaldo koji je veoma osetljiv na temu dece i koji sa Georginom čeka blizance, više puta je isticao da je njegova devojka kao majka drugoj deci koju je dobio zahvaljujući surogatu, te da nikad ne bi dozvolio da im išta fali.

Ronaldo plaća Georgini da vodi računa o deci.
printscreen/instagram 

Međutim, mnogi su mišljenja da biti majka ne znači kupovati krpice i plaćati skupe časove deci, već ih naučiti da danas-sutra budu ljudi i poštuju druge. upravo je to razlog što se našla ponovo na meti kritika. Naime, Georgina je objavila fotografiju iz javnog bioskopa, s obzirom da je poznato da ga imaju i u svojoj vili, a ono što je prvo moglo da se vidi su kokice i slatkiši razbacani svuda oko nje i prljav pod.

"Prvi put u bioskopu sa mojim mališanima. Uprkos osećanjima i iluziji, kroz trideset minuta su već poustajali sa stolica. Ali uspeli smo, gotovo dva sata filma", napisala je u objavi.

Naravno, nije trebalo mnogo da dođe do negativnih reakcija. Mnogi su u svemu najviše žalili osoblje, ali joj i ukazali da decu treba pripremiti pre odlaska na takvo mesto, jer svakako nisu bili sami u bioskopu.

Georgina Rodrigez našla se na udaru kritika zbog ponašanja sa decom.
Shutterstock 

"Ne treba se razbacivati hranom", "Kakav nered ste ostavili", "Ovo je nepoštovanje prema radnicima", "U redu je, oni su deca, ali ih je ipak trebalo pripremiti da film dugo traje. Ako im pažnja ne traje ni kod kuće, što bi videla da ih zapravo paziš, odakle ti da će drugačije biti u bioskopu", "Lepo je što si ih odvela u bioskop, ali deca se prvo pripreme", "Šta očekivati od sponozruše koja samo pazi njeno i Ronaldovo dete, a o drugima više vode računa dadilje", "Bitno da se vidi njena tašna, a što je oko njih haos, to nikom ništa", "Ponaša se kao sponozruša, a ne majka. Ona očekuje da će svi da idu za njom i čiste. Majka bi, ako ništa, izvela decu, kad krenu da prave haos"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati na mrežama.

Doduše, bilo je i onih koji su je hvalili, pogotovo jer se fotografisla bez šminke, a na konto ružnih stvari, kao i do sada, Georgina se nije oglašavala.

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!