Iako su Georgini Rodrigez i Kristijanu Ronaldu mnogi prognozirali brz kraj, njihova ljubav jaka i nakon 5 godina veze, a o svemu tome ona je progovorila u svom dokumentarcu "I am Georgina".

Biti devojka jednog od najboljih fudbalera svih vremena svakako nije lako, ako se uzmu u obzir stalna putovanja, pripreme, i sve što ostalo što ide uz karijeru profesionalnog sportiste, ali čini se da nekadašnjoj manekenki to ne pada teško. Naprotiv.

Uostalom, pre veze sa njim radila je kao prodavačica u butiku, kao čistačica i bebisiterka, dok se situacija znatno promenila kada su započeli odnos. Ne samo što se kupa u raskoši i novcu, putuje na luskuzne destinacije i posećuje najbolje restorane, već od svog izabranika često dobija skupe poklone, ali i džeparac od "tričavih" 100.000 evra mesečno.

Geroginin život potpuno se promenio kada je upoznala Ronalda.
pritntscreen/instagram 

Zauzvrat ona vodi računa o njihovom detetu, ali i njegovoj deci koju je dobio sa surogat majkama, ali i brine o celom domaćinstvu, o čemu priča i u dokumentarcu i izmeđuostalog kaže da je Ronaldu strogo zabranila dve stvari - da kuva i da menja sijalice u kući.

"Kristijanu sam zabranila da kuva. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Mi imamo kuvara, ali ponekad i ja kuvam. Takođe, Kristijanu sam zabranila da menja sijalice", rekla je Georgina pa pojasnila svoju odluku.

Georgina Rodrigez zabranila je Ronaldu da kuva i menja sijalice.
Shutterstock 

"Da ste Kristijano Ronaldo, da li biste vi rizikovali da se popnete 20 metara i da menjate sijalicu? Mislim da to ne bi bilo pametno, a ne da rizikuje da se tako povredi i da ne može da radi ono u čemu je najbolji, a to je fudbal. Ja sam tu da se brinem za ostale stvari. Meni sve ide od ruke i volim da se staram za porodicu i oko kuće", rekla je Georgina.

Georgina smatra da Ronaldo treba da igra fudbal, a ona će se pobrinuti za kuću.
Instagram 

Ipak, ova izjava pokrenula je lavinu komentara, mahom negativnih. Iako se isprva čini da je njena odluka na mestu, te da samo želi da pomogne svom partneru oko stvari o kojima ne treba da brine, i u neku ruku ga zaštiti povreda, mnogi su ubeđeni da je njen glavni razlog novac.

Georginu Rodrigez su optužili da je jedini razlog što Ronaldu brani neke normalne stvari novac.
printscreen/instagram 

"Razmažena sponzoruša koja glumi veliku domaćicu. Pa nije baš da se uvek padne kad se menja sijalica", "Pusti čoveka da radi šta hoće, šta glumiš", "Kakva glupost. Meni se više čini da ona brine da se ne povredi samo da ne bi ostala bez para", "Dakle, mi svi padamo kad menjamo sijalice? Kapiram da Ronaldo ima ljude koji to rade, ali ništa mu neće biti ako jednom isprži jaje ili se popne na merdevine na bukvalno minut koliko treba da se sijalica zameni", "Ronaldo nije rođen sa zlatnom kašikom u ustima. Čovek zna da zameni sijalice, radio je to u detinjstvu. Ovo što Georgina trabunja više zvuči kao način da ispadne velika u njegovim očima, a svi znamo da se radi o novcu"... delić je onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Georginu Rodrigez prozivaju jer mnogi misle da je sa Ronaldom samo zbog para.
printscreen/instagram 

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Georgina našla na udaru kritika. Pre ovoga ismejali su je zbog torte koju je pripremila Ronaldu za rođendan, a pre toga javno ju je prozvala porodica sa rečima da ih je zaboravila od kada je u vezi sa fudbalerom, čime su sve glasnije priče da je od samog starta želela sam oda se "dobro uda".

Njen dokumentarac takođe je negativno kritikovan, jer je ispalo da se njen život samo vrti oko luksuznih tašni i putovanja.

Georginin dokumentarac žestoko je kritikovan jer se najviše vrti priča oko luskuznih putovanja i tašni.
pritnscreen/youtube 

Ipak, Georgina se ni na ovo nije obazirala, kao i do sada, a koliko se promenila u odnosu na period kada nije ni sanjala da će postati Ronaldova devojka, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!