Georgina Rodrigezdanas živi život iz snova na kom joj mnogi zavide.

Popularna je, putuje na luksuzne destinacije, nosi skupe krpice, zabavlja se sa jednim od najpoželjnijih fudbalera od kog dobija džeparac od "samo" 100.000 dolara mesečno, a sada sa njim čeka i blizance.

Par već ima zajedničku ćerku, a ako je verovati šuškanjima, Georgina se nada da će joj nakon ove trudnoće Ronaldo konačno staviti prsten na ruku. Kako se ranije pisalo, smetnja u celoj toj priči su Ronaldova sestra i majka koje nikako ne vole njegovu izabranicu, iako u javnosti daju o njoj korektne izjave.

Georgina Rodrigez zaboravila je na svoju porodicu kada se smuvala sa Ronaldom.
printscreen/instagram 

Međutim, da Georgina nije baš toliko nevinašce sada je potvrdila i "njena krv" i to nakon što se pojavio trejler sa dokumnetarac o njenom životu "Soy Georgina" koji kreće sa prikazivanjem 27. januara. Naime, njen ujak Hesus Hermandez otvoreno je nekadašnju miljenicu nazvao "zlom ženom"i otpužio je da ne brine o porodici.

- Pomagao sam u njenom odgajanju i brinuo se o njoj i njenoj sestri. Kupovao sam im odeću, plaćao struju i vodu. Sve sam radio što je trebalo. Georgina je živela kod mene dok je bila tinejdžerka, sve dok joj nisu oca vratili u Argentinu- rekao je njen ujak za "The Sun".

Kako kaže, odlučio je da se oglasi nakon što je u trejleru čuo njene reči da "zna kako je nemati ništa, pa onda imati sve".

Georgina Rodrigez rekla je u dokumentarcu da zna kako je to nemati ništa i imati sve.
pritnscreen/youtube 

Inače, Georginin otac završio je u zatvoru nakon što je uhvaćen u švercu kokaina. vrednog milion dolara.

- Nikada joj ništa nisam tražio. Nazvala je možda jednom ili dva puta otkako sam saznao da izlazi s Kristijanom Ronaldom. Možda nas se stidi i smatra da je bolja od nas jer ne živimo u luksuzu. A kada joj je otac Jorge preminuo... Nito nam nije rekao. Stvarno ne znam zašto nam Georgina nije javila. Probao sam da je kontaktiram. Pa sam i pisao Kristijanu na Facebooku. "Imaš najgoru ženu na svetu kraj sebe. Ako želiš znati više, javi se", napisao sam mu- rekao je Hesus Hernandez, dok je njegova supruga Lidia rekla:

- Prestala je da zove ujaka i baku onog dana kada se porodila. Probali smo da je nazovemo, ali izgleda da je promenila brojeve. Sada će svi saznati kakva je besramna osoba. Zašto nam nije rekla da joj je otac preminuo? Stvari poput takvih se ne skrivaju...

Georgina Rodrigez prestala je da se javlja porodici kada se porodila.
Instagram 

Dakle, kako stvari stoje, Georgina se upoznavanjem sa Ronaldom udaljila od ostatka porodice, i to toliko da njena baka Huana Eskarabajal nikada nije upoznala svoju praunuku Alanu Martinu (4) koju je Rodrigezova dobila sa fudbalerom.

Da li u ovim pričama ima istine, ostaje da vidimo, a koliko se promenila iz vremena kada je živela u siromašnom gradiću Javi do dana-današnjeg kada boravi samo na luskuznim destinacijama pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!