Georgina Rodrigez danas živi životom koji bi mnogi poželeli.

Kupa se u luksuzu, putuje na egzotične destinacije, sebi može da priušti bukvalno sve što poželi, a njen dečko, fudbaler Kristijano Ronaldo još joj daje i džeparac od "tričavih" 100.000 evra.

Ipak, njen put do slave nije bio lak, a pre nego što je susret sa fudbalerom potpuno izmenio njen svet, Georgina je radila kao dadilja, prodavačica, pa čak i čistačica. Ipak, sve to daleko je iza nje, a sa Ronaldom uživa u skladnoj vezi koja traje već šest godina, iako su im svi prognozirali brz kraj.

Georgini Rodrigez i Ronaldu svi su prognozirali brz kraj.
Instagram 

Zapravo, nedavno se čak ponovo povela i priča da Ronaldova majka i sestra ne vole Georginu, te daje upravo to razlog što je i nakon toliko vremena nije zaprosio.

Nekadašnja manekenka doduše jeste rekla da se nada prstenu, ali da li će do toga doći, za sada će pokazati samo vreme. Ipak, činjenica je da je uspela da ukoti jednog od najvećih zavodnika današnjice koji je pre nje bio poznat po turbulentnoj vezi sa Irinom Šajk.

Ronaldo je pre Georgine bio u vezi sa Irinom Šajk.
Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia 

Ronaldo je na listi devojka ređao samo vanserijske lepotice, te ne čudi što se Georgina ponovo našla na meti kritika da se poprilično izmenila i "doradila", kao i da, da je ostala kao u detinjstvu nikad ne bi bila na mestu na kom je sada.

Georgina se ponovo našla na meti kritika da se poprilično izmenila i "doradila".
Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

Do svega je došlo nakon prikazanog dela novog dokumentarca na Netfliksu "Soy Georgina" u kom je Rodrigezova otvorila dušu o svemu što je prošla u prošlosti, ali i sa čim se suočava danas kao devojka jednog od najboljih fudbalera.

U jednom trenutku prikazana je njena fotografija na kojoj je veoma mlada, a vidljivo je da je negovala potpuno drugačiji stil nego danas.

Georgina Rodrigez u mladosti je izgledala potpuno drugačije.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nosila je ležerna izdanja, i kosu nehajno vezanu u rep, a i sama Georgina jednom prilikom se osvrnula na taj period:

"Kad sam bila mala, bila sam ružna. Ružno pače zapravo i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju nitko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u lepoticu. To su mi oduvek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, svi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno", rekla je jednom prilikom.

Georgini Rodrigez su kao maloj govorili da nikad neće biti lepa.
Instagram 

Istini za volju, teško da bi se i na fotki iz mladosti za Georginu moglo reći da je ružna kao što su se mogli pročitati komentari na internetu, ali da se promenila - jeste, a u prilog tome pogledajte neke novije fotografije u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia Georgina Rodrigez uživa u luksuzu od kad je u vezi s Ronaldom.

Podsetimo, Ronaldo i Georgina nedavno su otkrili da čekaju blizance - dečaka i devojčicu, a par zajedno već ima ćerku Alanu Martinu, kao i Kristijanovog sina Kristijana Juniora kog je dobio sa ženom čiji identitet nije otkriven, kao i blizance Evu i Matea koje je na svet donela surogat majka.

Ronaldo i Georgina pre izvesnog vremena otkrili su da čekaju ne jednu, već dve bebe.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!