Dok pojedini žele da zaborave 2021. godinu, drugi je pamte kao najlepšu, ali jedno je sigurno: bilo je svega. Novih ljubavi, razvoda, prinova, svađa.

Ipak, zvezde ne kriju da su im i ove godine društvene mreže bile jako važne, pogotovo jer pandemija još uvek vlada svetom, pa su tako mnoge poznate osobe Instagram koristili za promociju filmova, pesama, a neke su otišle korak dalje, pa upravo preko ove platforme, organizovali su i koncerte.

Georgija Rodrigez i Kristijano Ronaldo imaju najviše lajkova na zajednčkoj fotki u 2021. godini.
Instagram 

Bilo kako bilo, nekim zvezdama broj obožavatelja na Instagramu ove godine drastično je narastao, a neke su iste te pretplatnike masovno gubili zbog raznih skandala koji su ih ove godine pratili.

Ipak, ovaj put ćemo pisati o nekim lepšim temama pa vam u nastavku donosimo odgovor na pitanje: Koja fotografija je u 2021. godini "skupila" najviše lajkova.

Reč je o fotografiji koja je za samo dva meseca skupila vrtoglavih 32 miliona lajkova i tako ponosno ponela titulu - najpopularnije fotografije 2021. godine.

Vest da očekuju blizance, lajkovalo je preko 32 miliona ljudi.
printscreen/instagram 

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, 36-godišnji Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez pre dva meseca objavili su srećnu vest na svojim Instagram profilima.

- Presrećni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo - napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj pozira u krevetu sa Georginom i fotografijama ultrazvuka.

Podsetimo, Kristijano i Georgina su zajedno od 2016. godine, a dugo se šuška da majka fudbalera ne voli njegovu izabranicu.

Poverljivi izvor blizak sportisti tvrdi da Dolores, majka Kristijana Ronalda, ne želi Georginu za snajku jer smatra da želi da se uda samo iz finansijskih razloga, a nisu joj baš ni po volji njena izazovna izdanja kojih se ne odriče čak ni u trudnoći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!