Jedan od najuspešnijih fudbalera Kristijano Ronaldo preslatkom objavom na društvenim mrežama otkrio je pol blizanaca koje čeka sa svojom partnerkom Georginom Rodrigez, a njegovi obožavaoci su to čekali s velikim nestrpljenjem.

"Gde život počinje i ljubav nikad ne završava", napisao je Kristijano uz video u kojem njegovo četvero dece buši velike balone iz kojih u jednom trenutku počinju da ispadaju plave i roze konfete, što znači da će par dobiti dečaka i devojčicu.

"Predivni ste, čestitamo", "Porodica pre svega", "Ne prestajem da plačem", "Hvala što ste ovo podelili s nama", "Ovo je super", "Preslatko", deo je komentara koje je dobio, a većina njih odnosila se upravo na to da ih je rasplakao ovom objavom.

Kristijano i Georgina su pre nekoliko meseci na Instagramu objavili da čekaju blizance, a zajedno već imaju ćerkicu Alanu Marin, koju su dobili 2017. godine i još troje dece, koje su fudbaleru rodile surogat-majke.

"Presrećni smo što možemo da objavimo da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo", napisali su tada uz fotografiju na kojoj poziraju u krevetu s slikom ultrazvuka i koju su oboje podelili na svojim profilima.

Kristijano Ronaldo otkrio je bol blizanaca.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, njih dvoje zajedno su već 5 godina uprkos pričama da neće izdržati ni mesec dana, a upoznali su se kada je Georgina radila u Gucci butiku. Više puta su rekli da je to bila "ljubav na prvi pogled".

Iako danas uživa u luksuzu, u ranoj mladosti veoma se mučila, te iako je karijeru započela kao veoma perspektivan top-model, kasnije je morala da radi i poslove poput čistačice i bebisiterke da bi imala dovoljno novca sve dok nije upoznala Ronalda koji joj je omogućio život dostojan kraljice, a poznato je da od svog dečka dobija i "džeparac" od 100.000 evra.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia Georgina Rodrigez uživa u luksuzu od kad je u vezi s Ronaldom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!