Dugogodišnja devojka slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigezpriželjkuje svadbena zvona, ali mnogi izvori tvrde da joj je Kristijanova majka prepreka jer nije zadovoljna budućom snajkom.

Majka fudbalera Kristijana Ronalda, Dolores Aveiro (66) navodno je prepreka između njega i njegove dugogodišnje devojke Georgine Rodrigez.

Manekenka Georgina i poznati fudbaler su zajedno još od 2016. godine i roditelji su trogodišnje ćerke Alane. Uprkos raznim šuškanjima da bi venčanje moglo biti na pomolu, ne čini se da će par uskoro stati pred oltar.

- To ne zavisi od mene... Ali nadam se tome - kaže Georgina u najavi za svoj budući show.

kristijano ronaldo i georgina rodrigez
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Španske novine navode da je upravo Ronaldova majka o kojoj ta od koje zavisi hoće li Rodrigezova dobiti prsten. Poverljivi izvor blizak sportisti tvrdi da Dolores ne želi Georginu za snajku jer smatra da se želi udati samo iz finansijskih razloga.

Ipak, kao mogući razlog zbog kog majka fudbalera nije zadovoljna budućom snajkom se provlače i manekenkina izazovna izdanja.

Navodno se njegove sestre Elma i Liliana Katia, kao i brat Hugo slažu s majkom i protive se venčanju.

kristijano ronaldo sa majkom
Instagram 

Nagađa se kako je Dolores bila razlog i njegovog prekida s ruskom manekenkom Irinom Šajk, zato što je smatrala da ona nije dovoljno dobra za Kristijana. Irinina izjava nakon raskida putem PR službe demantovala je te tvrdnje.

- Bila je bliska s njegovom porodicom tokom cele njihove veze. Bilo kakve negativne glasine o Irini i Ronaldovoj porodici su netačne - glasila je izjava.

georgina rodrigez i kristijano ronaldo u avionu
prinbtscreen/instagram 

S druge strane, Dolores nije javno protiv Georgine, nego suprotno. U nedavnom intervjuu za Sporting ADN de Leao podcastu bila je puna lepih reči o Ronaldovoj partnerki.

- Da, ona je jako dobra devojka. Kristijano je uzoran otac, ali ima ljude kao što su dadilje da mu pomognu. Četvoro dece su puno posla. Georgina mu je velika podrška, bez sumnje - izjavila je Aveiro.

Ono što je sigurno jeste da Kristijano ceni mišljenje svoje majke, koja ga je odgajila gotovo kao samostalna majka, dok se njegov otac borio s zavisnošću od alkohola.

Kako izgleda devojka Kristijana Ronalda pogledajte u nastavku teksta:

Instagram, prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez